2777
2789
عنوان

فقط و فقط خانم های متاهل بیایین

487 بازدید | 25 پست

میل جنسی یک خانم بعد چند سال  ازدواج حدود ۶ سال یعنی ، صفر مطلق شده یکدفعه،  بیماری نداره ازمایش کامل داده ، مکمل های افزایش دهنده میل جنسی هم استفاده کرده هیچ فایده نداشته 

کاهش شدید یا ناگهانی میل جنسی در یک خانم پس از چند سال ازدواج—به‌ویژه وقتی که بیماری جسمی یا نتایج آزمایش‌ها مشکلی نشان نمی‌دهند—می‌تواند دلایل پیچیده و چندلایه‌ای داشته باشد. این موضوع فقط به هورمون یا مکمل مربوط نیست؛ بلکه اغلب ترکیبی از عوامل روانی، احساسی، ارتباطی و حتی فرهنگی در آن نقش دارند.

🔍 دلایل احتمالی کاهش میل جنسی (با وجود سلامت جسمی):

1. روابط زناشویی و عاطفی

- سردی یا تنش در رابطه با همسر

- احساس نادیده‌گرفته‌شدن، بی‌توجهی یا عدم ارتباط عاطفی

- یکنواختی یا نبود هیجان در زندگی مشترک

2. فشار روانی و استرس

- استرس‌های روزمره، مالی، کاری یا خانوادگی

- خستگی مزمن یا فرسودگی روانی

- اضطراب یا افسردگی پنهان (حتی بدون تشخیص رسمی)

3. تصویر ذهنی از بدن و اعتماد به نفس

- احساس نارضایتی از ظاهر یا تغییرات بدن بعد از زایمان، افزایش وزن، یا بالا رفتن سن

- مقایسه با دیگران یا انتظارات غیرواقعی

4. عوامل فرهنگی و تربیتی

- باورهای درونی درباره رابطه جنسی، گناه، شرم یا وظیفه‌محور بودن آن

- فشارهای اجتماعی یا نقش‌های سنتی که باعث سرکوب میل جنسی می‌شوند

5. تغییرات هورمونی ظریف

- حتی اگر آزمایش‌ها نرمال باشند، ممکن است تغییرات جزئی در تستوسترون، پرولاکتین یا هورمون‌های تیروئید تأثیرگذار باشند

- مصرف برخی داروها (مثل ضدافسردگی‌ها یا قرص‌های ضدبارداری) نیز می‌تواند میل جنسی را کاهش دهد

---

🧠 راهکارهای پیشنهادی (غیر دارویی):

- مشاوره زوج‌درمانی یا روان‌درمانی فردی: برای بررسی ریشه‌های عاطفی و روانی

- افزایش ارتباط عاطفی با همسر: گفت‌وگوهای صادقانه، وقت‌گذرانی مشترک، و بازسازی صمیمیت

- تغییر در سبک زندگی: ورزش منظم، خواب کافی، تغذیه سالم

- تمرین‌های ذهن‌آگاهی (mindfulness): برای کاهش استرس و افزایش حضور ذهن در لحظات صمیمی

- مطالعه و آموزش جنسی سالم: گاهی آگاهی بیشتر باعث کاهش شرم و افزایش میل می‌شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوگرافی ام رفتی؟ممکنه نشکل دیگه باشه کا توازمایش معلوم نشه 

بعدم از لحاظ عاطفی و اینجور مسائل کشش به همسرت داری یا نه کلا خوشت نمیاد 

اخه بعضیا بعد یه مدت مشکل عاطفی با همسرشون پیدا میکنن خودشون سالمن

سونوگرافی ام رفتی؟ممکنه نشکل دیگه باشه کا توازمایش معلوم نشه بعدم از لحاظ عاطفی و اینجور مسائل کشش ب ...

اه خدا لعنت کنه نرای سایت رو درخواست دوستی دادن کلی ، ترجیح میدم سکوت کنم 

اره متوجه شدم خانمید ، مرد اومده درخواست داده و تاپیک میخونه حالم بد شد ، بله سونو هم خوب بود,در حال ...

گفتم شاید مشکل هورمونی و کیست باشه چون میل رو به شدت کاهش میده پزشک زنان رفتی؟

من خودم مثل شما بودم بهم یه قرصی داد خیلی خوب بود دو دوره مصرف کردم بعد اون نرمال شدم