2777
2789

رابطشون اصلا بد نیست خیلیم خوبن با هم حتی با دامادشون

ولی شوهرم اصلااااا نمیره خونشون فک کنم چند ساله نرفته....

اونم بعد از عقد ما تا حالا یکبار نگفته یه شام مختصر بپزم عروسمون و داداشم بیان خونمون

جلل الخالق

منم دلم نمیخواد بعد از ازدواج اونا بیان خونم بخورن و بخوابن (چون میرم یه شهر دیگه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نگیر من ۲۷ ساله خونه دائی و ۱۰ ساله خونه عمو و ۷ ساله خونه خواهر و ۷ ساله خونه برادرم نرفتم!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

اخه خانواده من پنج بار دعوتش کردن باید شعور داشته باشه

یه خانواده میشناختم خواهر و برادرها خیلی خونه هم نمیرفتن خونه مادرشون همدیگر رو می دیدن  خیلی اهل رفت و آمد نبودن ،

شوهر شما با خانواده شما رفت و آمد می کنه ؟بعدا با رفت و آمد شما با خانواده اتون مشکلی نداره؟

بعدا با شما خونه اقوامتون میاد یا شما باید تنها همه جا برید؟

اخه خانواده من پنج بار دعوتش کردن باید شعور داشته باشه

ببین عزیز هر خونه ای قوانین خودشو داره روابط خودشو داره

شاید اصلا دوست نداره با شما در ارتباط باشه

دعوتش نکنید 

اما در مورد رابطه بین خودتون بذار بعد عروسی تصمیم بگیر

ببین عزیز هر خونه ای قوانین خودشو داره روابط خودشو دارهشاید اصلا دوست نداره با شما در ارتباط باشهدعو ...

خب اگ پاشد اومد ک نمیتونم جلوشو بگیرم بعد عروسی

بنظرم از الان منم ب خانوادم بگم دیگه دعوتش نکنید همراه با خامواده همسرم

سخت نگیر من ۲۷ ساله خونه دائی و ۱۰ ساله خونه عمو و ۷ ساله خونه خواهر و ۷ ساله خونه برادرم نرفتم!

من خودمم!!!! ولی خب اونی ک ادعاش میشه داداششو زن داداششو دوس داره بلاخره ادم توقع داره ازش ولی خب دیگه اونم واسم غریبس

خب اگ پاشد اومد ک نمیتونم جلوشو بگیرم بعد عروسیبنظرم از الان منم ب خانوادم بگم دیگه دعوتش نکنید همرا ...

عزیز دنبال شر میگردی نه؟! 

احترام خانواده ها رو بهم نزن 

عروسی که کردی اگه دعوتت نکرد همسرتم مشکلی نداشت باهاش ارتباط نداشته باش

عزیز دنبال شر میگردی نه؟! احترام خانواده ها رو بهم نزن عروسی که کردی اگه دعوتت نکرد همسرتم مشکلی ندا ...

چ احترامی ب هم بخوره 

دوس ندارم خانوادم تو خرج بیفتن برای ادمایی ک قرار نیست هیچوقت رفت و امد داشته باشبم