2777
2789

وقتی یه غریبه میخواد سن منو حدس بزنه اصلا نمیتونه😐من نوزده سالمه ولی بهم نمیاد مثل اینکه

مثلا رفتم مغازه که مینی اسکارف بخرم زنه با یه نگاهی که انگار بچه دیده میگه برای چه رِنج سنی؟😂

مامانم حرص میخوره میگه انگار دوازده ساله دیده میشی

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه که... همه دنبال این هستن جوون بمونن... اگه بد بود که عمل های زیبایی انجام میدادن جهت پیر کردن چ ...

ولی میترسم چهار پنج سال دیگه هم بگذره همینطور بمونم و تو جامعه کمتر جدی گرفته بشم یا همش مجبور باشم توضیح بدم چندسالمه

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

ولی میترسم چهار پنج سال دیگه هم بگذره همینطور بمونم و تو جامعه کمتر جدی گرفته بشم یا همش مجبور باشم ...

جدی گرفته شدن و نشدن به رفتار و صحبت و برخورد خودت بستگی داره نه چهره ت 

منم اینجوریم همه میگن اینجوری خوبه و خوش ب حالتولی خودم دوست دارم سن واقعیم بهم بخوره حتی 18 هم بگن ...

اصلا حس خوبی نیست😂به نظرت چی تو چهره باعث میشه شکل بچه ها بشیم؟من صورتم گرده و چشمام درشته

ابروهامم دست نمیزنم شاید واسه اونم هست

جدی گرفته شدن و نشدن به رفتار و صحبت و برخورد خودت بستگی داره نه چهره ت

وای آره برخوردمم جالب نیست خجالتیم

فکر کنم اون خجالتی بودنه رو رفع کنم نصف مشکلم حل میشه🥲

وای آره برخوردمم جالب نیست خجالتیمفکر کنم اون خجالتی بودنه رو رفع کنم نصف مشکلم حل میشه🥲

هنوز سنی نداری وقت هست برای یادگیری رفتار درست و رفع خجالت، رو خودت کار کن 

اصلا حس خوبی نیست😂به نظرت چی تو چهره باعث میشه شکل بچه ها بشیم؟من صورتم گرده و چشمام درشتهابروهامم ...

من هیکلم خیلی ریزس 

و آره 20 سالمه ولی ابروهامو دست نمیزنم و اهل آرایش هم نیستم