2777
2789
عنوان

داداشم تولدم خراب کرد

157 بازدید | 13 پست

من تولدم ده روز اول مرداد بود. دیشب تولدم داداشم بود روز تولد من داداشم دعوا راه انداخت تو خونه با بابام درگیر شد برام کیک کهنه گرفتن حتی یه قاچ هم نخوردم انقدررر گریه کردممم مادرم حتی شام هم برام نپخت 

حالا دیشب من چیزی نگفتم ولی دلم خیلی گرفته برای داداشم کیک بهتر شام عالی روی خندون منم باهاشون خندیدم ولی دلم میخواست باهاش گریه کنم 

😭😭😭😭😭

حتی غذای مورد علاقه داداشم پختن منو اصلا نمدونن غذای مورد علاقه من چیه 

من خودم غذا بلدم بزارم  خودم دیشب خورشت گذاشتم 

ولی روز تولد من حتی مادرم اجازه نداد خودم  بپزم گفت برای چی میخوای بپزی 🙂

هیچکس بهم تبریک نگفته به درک 

بهم کادو نداد به درک 

ولی دعوا راه انداختنت چیه اون قیافه بهم ریخته است طلبکاری آن چیه 

بخدا خانواده هایب هستن آرزو دارم من دخترشون باشم من چرا  گیر اینا افتادم 

ناشکری نکن ساجده

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

انشاالله کسی بیاد تو زندگیت که قدرتو بدونه

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناشکری نکردم عزیزم ساجده کیه؟

یه کلیپه بود دقیقا مثل شما 

ای وای متاسفم دختر گل ،ولش کن بعدا بزرگتر بشی میفهمی این چیزا اصلا مهم نبوده مهم خودتی و روزگار که ب ...

بله کاملا درسته ❤️🌹

ولی دوران کودکی مو  نوجوانی مو   خراب کردن الان که دارم   وارد اجتماع دانشگاه میشم ولی ناخودآگاه. یکسره خودمو مقایسه میکنم

مگه موقع دعوا برای آدم مهمه ک عه امروز تولد فلانیه بزار امروز دعوا نکنیم فردا بجاش دعوا کنیم!

حساس شدی درسته خاطره ی بد تو ذهنت مونده ولی کسی از قصد ک‌ هماهنگ نکرده دعواشو بندازه روز تولد تو

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

مگه موقع دعوا برای آدم مهمه ک عه امروز تولد فلانیه بزار امروز دعوا نکنیم فردا بجاش دعوا کنیم!حساس شد ...

اره بخدا می‌دونم 

ولی بابام میتونست  اخمش بزارن کنار برای بچشم هم شده خرابش نکنه آخه دقیقا داداشم من دقیقا روز تولد من قیافه میگیره 

ببخشید گلمننه آشوب فاال گرفت براتون؟درست بوو فالشون؟

سلام 

نه عزیزم خودم نگرفتم چون فک میکردم مثلا رایگانه ولی پولی بود اشتباه متوجه شده بودم بخاطر همین مزاحم ایشون نشدم و دیگه پیام ندادم