2777
2789
عنوان

تورخدا بیاین هر چی میدونید بگید

32 بازدید | 4 پست

تورخدا دو دیقه وقت بزار بخون ثواب داره 

ببخشید من تازه عقد کردم هنوز باکرم به نامزدم نردیکی داشتم دخول نبود اب منی ریخت روی کمرم معذرت میخام سریع پاشدم و پاک کردم و شستم ولی من ترس داشتم شاید اب منی ریخته باشع روبه پایین12 ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم دو هفته بعدش پریود شدم شبیه به پریود های قبلیم بود خونریزی شدید بود

میگم الان خطر رفع شده؟ 

من نزدیک یک ساله یبوست شدید داشتم و همرویید داخلی چند روز بعد مصرف قرص مشکل روده گرفتم رفتم دکتر گفت مشکل رودته الان دو ماهه میگذره تقریبا شکمم نفخ داره بعضی وقتا درد دور ناف دارم دور نافم سفت شده پیز زن همسامون گفت نافت افتاده برام انداخت جا ولی دو روزه حس میکنم یه چیزی سمت راست شکممه یکم فشار میدم درد میکنه پیر زنه میگفت آب جمع شده  تو گوگل نوشته بود بخاطر مشکل رودس 

تورخدا شما هر چی میدونید بگید

قرص اورژانسی عوارض بدی داره 

ولی ربطی به روده نداره

راه درازی در پیش داری اطلاعاتت رو بالا ببر از کمر تا واژن کلی فاصله هست چطور اخه باردار میشی؟

پیش ی فوق تخصص گوارش یا داخلی حتما برو

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

قرص اورژانسی عوارض بدی داره ولی ربطی به روده ندارهراه درازی در پیش داری اطلاعاتت رو بالا ببر از کمر ...

پریود هم شدم این خودش یعنی بارداری منتفی درسته؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود هم شدم این خودش یعنی بارداری منتفی درسته؟

بله

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁