2777
2789
عنوان

بچه با فاصله سنی کم

296 بازدید | 17 پست

سلام من پسرم 20 ماهشه دومی رو هم 4ماهه باردارم خیلی نگرانم بتونم از پس نگهداری جفتشونم بربیام چون دست تنهام اونایی که شرایط منو داشتن از تجربیاتش بگن سخته؟

فقط پوستت کنده میشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

سوره ی والعصر رو بخون صبرت زیاد میشه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی هم کم نیست فاصلشون خوبه 

مال منم دو سال ‌نیمه فاصلشون برای من سخته چون دانشجوام خانوادمم کشور دیگه ای ان ولی برای بچه اولم اومدن دومی از خیلی نظرا خوب شده مستقل شده سرگرم شده 

من میبینمشون با هم ضعف میکنم خیلی بامزه میشن فاصله سنی نزدیک هم 

بروتاپیکامو بخون مامانا راهنماییم کردن فقط خیلیییی به بچه اولت توجه کن و یکی دوماه اول تربیت و دیسیپلینو کنسل کن باهاش اصلا ور نرو هر چیز بچه هم خواست بهش بده بعدا میشوری دیگه بچه اول من یکماه اول دیوونه شده بود غذا نمیخورد یا تو دهنش پر می‌کرد میریخت بیرون نمیخوابید همش کارایی می‌کرد که من عصبانی شم

با بچه مشکلی نداشته ازینکه من رفته بودم بیمارستان تنهاش گذاشته بودم ترسیده بود

دختر من پا به پای بچه قنداق می‌خواد بکنمش شیرشو میگه تو شیشه بچه بریزم بخوره پستونک بچه همش دهنشه

بعد گاهی الکی گریه میکنه ببینه من بغلش میکنم مثل بچه نازشو بکشم

بزرگ میشن توکلت به خدا باشه تفاوت سنی بچه های من یکسال ونیمه .راصیم خداروشکر.فقط از بچه اولت غافل نشو تا میتونی بهش محبت کن .دومی که بیاد تا دوسالش بشه سخته و از لحاظ روحی و جسمی خیلی بهت فشار میاد ولی بعدش راحت میشی و همبازی هم میشن دیگه کاری باهات ندارن اگه همجنس باشن که عالیه بازیهاشون مشترکه و راحت تری

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

دیگه حالا ک شده 

خدارو شکر کن وازش صبر بخواه ک بتونی بچه هاتو خوب تربیت گنی

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

من که خیلی دوست دارم فاطمه سنی بچه ها کم باشه دخترم هنوز دوسالش نشده اقدام کردم ولی سقط شد اگر میبود که خیلی خوب بود ولی رضای خدا نبود الان میخوام خدا سالمشو بده که دخترم  تنها نمونه وبا هم هم بازی شن خیلی دوست دارم ان شاالله که مریمم خواهر یا برادر دار بشه 😍😍😍

خدایا شکرت