2777
2789

دلسوزانه بگید اگه شما جای من باشید توی این جامعه مردسالار و افکار قدیمی درمورد ازدواج 

دختری که مجردباشه سنش بالای سی باشه کمتر بهش بخوره با مردی که سنش خیلی بالاتر باشه پنجاه 

موقعیت شغلی و اجتماعی و مالی خوبی داشته باشه ولی خوش قیافه نباشه مثلا کچل یا کم مو قدش متوسط یا مطلقه باشه ازدواج میکنید و اینکه بدونید اطرافیانتون همین شرایط سنی رو داشتن ازدواج کردن ناسازگاری دارن و دچار طلاق عاطفی شدن 

شده از حرف مردم خسته بشی بعضی وقتا و فکر کردن به اینکه تا آخر عمرت مجرد بمونی اگه نخوای تن بدی به کلیشه های جامعه و باور به روابط خارج از ازدواج و دوستی جنس مخالف ندارم و نداشتم فقط اشنایی سنتی رو میپذیرم 😐

راستش من این شرایط رو داشتم هرگز قبول نکردم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

میگه مردم وقتی بفهمن مردی اولین کار میرن جلو آینه ببینن ابروهاشون تمیز باشه و موی سفید نداشته باشن 

بخاطر حرف اینا میخوای زندگی کنی ؟

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا مردم همیشه دهنشون بازه برای حرف زدن

دوما شما میگی سی و خورده ای هستی پس پسری که سن معقولش به شما بخوره و خیلیم اختلاف سنیتون زیاد نباشه باید ۴۰ باشه

مرد ۴۰ ساله هم دیگه نزدیک میان سالیشه قطعا موهاش ریخته و از قیافه افتاده

یعنی فکرنکن جوون تر از این پیدا کنی خیلی معقوله بعد اون مردی هم که مجرده و تا ۴۰ ازدواج نکرده و یهو الان میخواد ازدواج کنه برای من شک برانگیزه

عزیزم سنی نداری ک خودتو مجبور ب ازدواج ب ادمی ک بهش علاقه ای نداری مجبور نکن حداقل باید طرف ب دلت بشینه بخاطر حرف مردم هیچوقت تن ب ازدواج اجباری نده ان شالله بهترین ها ب زودی نصیبت بشه

میگه مردم وقتی بفهمن مردی اولین کار میرن جلو آینه ببینن ابروهاشون تمیز باشه و موی سفید نداشته باشن ب ...

نه شده قبلنا جلوی خانوادم بایستم بگم نمیخوام ازدواج کنم ولی بعضی وقتا میگم دیگه کم آوردم خواستگار کمه😑

تو جامعه ای که زن مطلقه دست دوم حساب میشه و کیسای کور و شل و پل با بچه میان سراغش همون بهتر که تا آخ ...

عزیزم زنای مطلقه که اکثر دارن با پسر مجرد و حتی سن کمتر از خودشون ازدواج میکنن!!! 

نه شده قبلنا جلوی خانوادم بایستم بگم نمیخوام ازدواج کنم ولی بعضی وقتا میگم دیگه کم آوردم خواستگار کم ...

چیزای خوب همیشه کم پیدا میشه و دست هر کسی نیست😉😉

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

نه ۲۰ سال اختلاف سنی خیلیههههآدم تو هر سنی هم که باشه باید این حداکثر ۱۰ سال اختلاف رو بپذیره نه ۲۰ ...

چون خانوادم  هم مرکز مشاوره ای دارن و هم تو دادگاه هستن.واقعا این مورد معطل شده ا تعداد مراجعین اختلاف سنی بالای 8سال .

اولا مردم همیشه دهنشون بازه برای حرف زدندوما شما میگی سی و خورده ای هستی پس پسری که سن معقولش به شما ...

ن عزیزم ربطی نداره خیلیا تا چهل سالگی خونه و زندگی تکمیل میکنن بعد ازدواج میکنن الان سن ازدواج رفته بالا خیلی جای شکی نیست 

ن عزیزم ربطی نداره خیلیا تا چهل سالگی خونه و زندگی تکمیل میکنن بعد ازدواج میکنن الان سن ازدواج رفته ...

بله ولی باید دید نیاز اصلی کجا برطرف شده یا اصلا اون نیاز اساسی رو دارن؟