2777
2789

حدود یکسال پیش یه آقا تو خیابون ازم خوشش اومد سر صحبت باز کرد و بهم پیشنهاد کار تو محیط کارشون که دولتی بود و من جدی نگرفتم دوباره دیروز همون آقا تو خیابون دنبالم افتاده بود اتفاقی کاملا دیدم اومد کنارم باز شروع کرد حرف زدن و اینا ازم پرسید بعد گفت بیا محیط کار ما خیلی خوبه واسه خانما قشنگ مشخص بود قصد آشنایی واسه ازدواج داره بنظرتون عادیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بنظرم

یادمه مجرد که بودم یبار یکی نزدیک محل کارم جلومو گرفت و گفت کارگردانه و بهم گفت بیا تو فیلمم بازی کن

قیافه شم شبیه اسکولا بود هنوز یادمه

دوباره چند روز بعد باز همون محدوده منو دید و همین پیشنهاد رو داد

بنظرم داغونتر از من پیدا نکرده بود😅

یعنی وسط خیابون دیدت گفت بیا کار محل ما🤔🤔🤔🤔

اره اول دنبالم افتاده بود ببین سنشم کم نبود سی ب بالا داشت اومد سر حرف و باهام باز کرد بعدش پیشنهاد کار داد گفت اگه بخای،،جالبش اینه هر دوبازی که منو دیده دیدم رسمی و خانومانه بوده شاید به خاطر این خوشش اومده 

قشنگ مشخص بود قصدش آشنایی برای ازدواجه؟؟؟؟دخترای ما چرا انقدر ساده و ازدواجین و راحت میشه ازشون سواستفاده کرد خدااااا

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
محل کارش بجای دولتی هس خصوصی و شرکت نیس خب

اره تو پیاده رو من داشتم قدم میزدم اومدم حرف زد و اینا خیلیم محترمانه دیگه شمارشو داد که بهش خب. بدم واسه کار اگه خواستم برم

محل کارش بجای دولتی هس خصوصی و شرکت نیس خب

میگم از کجا میدونی راست میگه بهت گفته بیا فلان جا شرکت دارم از کجا میدونی شرکتی وجود داره یا بخواد گولت بزنه

یا اصلا شرکته باشه از کجا میدونی آدم درستیه یه کاره بری محل کارش

قشنگ مشخص بود قصدش آشنایی برای ازدواجه؟؟؟؟دخترای ما چرا انقدر ساده و ازدواجین و راحت میشه ازشون سواس ...

ببین خب پیشنهاد ازدواج نداد فقط یکم در مورد اینکه شاغلم یا نه و رشته ام پرسید پیشنهاد کار داد نگف مستقیم خب کلا از این پسرای ساده بود