2777
2789

خودشم کلا تعادل روانی نداشت مجرد بود که بخاطر اخلاق مامانمه ازدواج هم که کرد شوهرش چند سال بود جداشده بود از زنش با یک بچه الان پنج سال گذشته خودشم بچه داره زن اول مدام شکایت نفقه میکنه خونه هم گرفته از شوهرش 

بچه خودشم حرف نمیزنه همه چیش نرماله فقط حرف نمیزنه شوهرشم زیاد وضع مالی خوبی هم نداره ناراحتم واسش البته با منم قهره گفته خونم نیادمن همیشه ساپورت مالی میکردم بقیه خانواده هم گفته نیایید

چله های قرانی برای مشکلش انجام بده و از خدا بخواه کمکش کنه

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنه طلاق گرفت بازنفقه چیه؟

خودش چراسرکارنمیره؟بچه روبردن گفتاردرمانی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

زنه طلاق گرفت بازنفقه چیه؟خودش چراسرکارنمیره؟بچه روبردن گفتاردرمانی؟

نفقه پسرش دوساله حساباش بسته است خودش کاری بلد نیست بچه رو‌پارسال من بردم دکتر نامه گرفتم دادم بهش پشت گوش انداخت

نفقه پسرش دوساله حساباش بسته است خودش کاری بلد نیست بچه رو‌پارسال من بردم دکتر نامه گرفتم دادم بهش پ ...

بچش چند سالشه ؟ 

خدا کمکشون کنه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
مشکلمون اینه خودش تنبل و دروغگو هست الان بچش اینجور شده نمیدونم واقعا رفته دکتر یا داره چرت میگه باز

ربطئی به تبل دروغ گوی نداره

احتمال خواهرتون مشکل مثل اتیسم خفیف بیش فعالی یا ناراحتی اعصاب و... داشتن که بچه شون هم به ارث برده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ربطئی به تبل دروغ گوی ندارهاحتمال خواهرتون مشکل مثل اتیسم خفیف بیش فعالی یا ناراحتی اعصاب و... داشتن ...

کلا عصبیه از بچگیش تند و پرخاشگر بود دوران حاملگیش بدتر شد مدام دعوا داشتن باهم اینم خودشو میزد زبون عامیانه بگم خواهرم کلا انگار ی تخته اش کمه شوهرشم همینطوره