2777
2789
عنوان

یه تاپیک حال بد کن

210 بازدید | 15 پست

حدود یکسال اول زیاد تو باغ نبودم ولی کم کم حس کردم نه تنها دوستم نداره حس نفرتی ک از خودم و خانوادم پیدا کرده رو توی دلش نگه داشته ولی اصلا زیر بار نمی‌رفت و همیشه گفته اشتباه میکنم ....بارها آدم های مختلفو دیدم ک چقد بدش میاد ازشون ولی کتمان کرده....درمورد منم مجبور ب ادامه هست به خاطر شرایطی ک درش هستیم ...بچه ها مهم ترین دلیلشه

بابام خیلی صاف و ساده هست و کمتر پیش میاد درمورد کسی نظری بده بارها بهم گفته این آدم زندگی نیس برگرد!

ولی تحمل برگشتن منو نداره قلبش مریضه 

همیشه فک میکنم یه روز دق میکنم از این حال و روزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر حالت خوب نیست برگرد پدرت ناراحته بخاطر شرایطت و این که میگه طاقت برگشتن نداره و.. همه افکار خودت ...

نه قلبش فنر گذاشتن دیابت و فشارم داره کلکسیون قرص ها رو داره ولی میبینه اذیت میشم میگ برگرد...وگرنه خودش اصلا ظرفیت نداره مشکلات منو بکشه یا دوندگی کنه برا حل مشکلم

نه قلبش فنر گذاشتن دیابت و فشارم داره کلکسیون قرص ها رو داره ولی میبینه اذیت میشم میگ برگرد...وگرنه ...

خودت مشکلاتت رو حل کن نیازی نیست به پدرت زحمتی بدی این همه خانم بدون پشتیبانی و حمایت خانواده طلاق گرفتن خودت پیگیر باش

وضع مالیت چطوره؟

بابام میگ بیا با ما زندگی کن ...اگ اوضاع خونه خوب بود تن ب ازدواج نمیدادم

عزیزم بابت میگه بیا با ما زندگی کن ولی اگر رفتی دیگه اون دختر سابق نیستی و اون عزت و احترام قبل رو نداری . پس تا زمانی که استقلال مالی نداری با تمام سختیهای خانه شوهر بساز . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خودت مشکلاتت رو حل کن نیازی نیست به پدرت زحمتی بدی این همه خانم بدون پشتیبانی و حمایت خانواده طلاق گ ...

یه جوری قطره چکونی پول داده و نخوام پول پس انداز کنم..

با این تعابیر و اوصافی ک گفتم چقد احتمال میدی حسم نسبت بهش اشتباه کنه؟!

عزیزم بابت میگه بیا با ما زندگی کن ولی اگر رفتی دیگه اون دختر سابق نیستی و اون عزت و احترام قبل رو ن ...

اصلا شرایط استقلال مالی رو ندارم...بچه های کوچیک و وضع مالی متوسط ب پایین این زندگی هیچ وقت نمیتونه استقلال مالی بهم بده

چرا نمیخوای برگردی؟!دلت پیششه !یا ولت پیش زندگیته

چون اونام از سر دلسوزی میگن برگرد دلشون اینو نمیگ ...

دلم پیش بچه هام هست ک شبا پیششون نباشم آروم نیستن 

ولی سخته از خودم بگذرم و این حس تنفری ک ب من داره رو نادیده بگیرم حالم خوش نیس متاسفانه 

اصلا شرایط استقلال مالی رو ندارم...بچه های کوچیک و وضع مالی متوسط ب پایین این زندگی هیچ وقت نمیتونه ...

پس با همین زندگی بساز و سعی کن تلخی هاشو کمتر تلخ ببینی و شیرینهاشو شرینتر تا برات قابل تحمل بشه . چاره ای نیست . کسی که لنگ به دنیا میاد دیگه لنگ بودن براش عادی میشه و اصلا حس نمیکنه که لنگه . تو هم لنگی زندگی برات عادی بشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یه جوری قطره چکونی پول داده و نخوام پول پس انداز کنم..با این تعابیر و اوصافی ک گفتم چقد احتمال میدی ...

عزیزم حرفه ای بلدی تحصیلاتت در حدی هست که بتونی شرکتی یا جایی کار کنی؟ مسائل مالی درسته خیلی فشار میاره اما قابل حله  نفقه و مهریه هم میتونه کمکت باشه البته باید در این مورد خیلی پیگیر باشی اگر بچه ات کوچیکه میتونی شغل خانگی دست و پا کنی در حد سبزی و پیاز و ترشی و بسته بندی یا فروشندگی و شغل هایی که به این شکله

راستش من اگر خودم بودم یک درصد بیشتر احتمال نمی‌دادم که غلط فکر کنم اما شمارو نمیشناسم هرکاری که درسته رو انجام بده