2777
2789
راستی چجوری از مشهد ادرس،شما تا نیشابور شده ۴۳تومن؟؟؟ این حیوونی چشماش مریضه اول بهش غذا دادم .ارزن ...

همین قدر که تونستم یک کاری بکنک واقعا خداروشکر 

خانوادم خیلی سخت گیرن الان فهمیدن می‌خوام برم به جایی بدم فک کردن خودم می‌خوام برم  همش غرغر میکردن که جوش خودتو بزن فلان ولی واقعا نمیتونم الکی رد بشم اینا زبون بسته ان 

خدا حفظتون کنه 

والا من مشهدم نمی‌دونم این لوکشین اسنپ خراب بوده چی بوده ک منم خول دیوونه نمی‌بینم  شده ۴۲۲ تومن فکر میکردم ۴۲ هزار تومن 

ما خونمون طرف مطهریه کاش شما هم به اقفذنیگفتید لغو کنه دوباره بزنه قیمت چنده اون آقا هم سو استفاده کرده چون همون اول دید چیزی نگفت 

از همه مهم تر این که خیلی خوشحال شدم با شما آشنا شدم 

یک دنیا ممنونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین قدر که تونستم یک کاری بکنک واقعا خداروشکر خانوادم خیلی سخت گیرن الان فهمیدن می‌خوام برم به جایی ...

اره مشخص بود من ادمها رو ببینم میفهمم نیتشونو ..یهو گفت صدتومن و مغلطه کرد واسم نمیصرفید ...منم با خودم فک کردم از عمد نگفته لوکیشن اشتباهه ..منم هفتاد بیشتر ندادم الکی گفتم ندارم .داشتما ولی زورم اومد صد بدم ..چون اول صبح بود ترافیک نبود،و مسیرت بهم نزدیکه ..همینم کلی اخماشو توهم کرد و بهم گفت بعدا بقیشو واسم بزن منم گفتم باشه ..ولی نمیزنم .غلط کرده ..همینم زیاد بود دادم ...راستی جوجو که اسمش موسی شد الانکه غذا خورده کلی بحال اومده و اینور اونور میکنه ..حیوونی بیحالیش از بی غذاییش بود حالا باز شانسش گرفت ته پلاستیک اندازه ی سیرشدنش ارزن گندم مونده بود،صبح قبل دیدن تاپیکت اومده بودم پشت بوم غذای کفترامو با کفترچاهیارو ریخته بودم تموم شد ولی قسمتش بود من ته پلاستیکو خالی نکردم رو زمین .حالا فعلا که سیره سیره کلییی سیرش کردم ولی یکم برنج و اب واسش گزاشتم تا عصر برم عطاری ارزن گندم بخرم ...بازم مرسی از همه چیز ..خوشحال شدم از اشنای باهات 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

چه مهربون🥰براهمه همینطور مهربونین؟

اره عزیزم سالهاس .تو امضامم نوشتم

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

منم گیلانیم ..شوهرم مشهدیه .اینجا اومدم دانشگاه همینجا ازدواج کردم ...پروفایلم خودمم .کلا چیزی اینج ...

چه خوب 

کلا ما شمالی‌ها با طبیعت اخت شدیم 

الان شهر ما کنار جنگله 

نیم ساعت تا گلستان فاصله داریم 

پیاده هم تا جنگل بالا دست شهر یک ربع 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منظورم برا آدماهم همینطورین؟😅

ریا نشه اره ..تا جایی که ازدستم بربیاد در حد لباس گرم تو زمستون .و لباس خنک تابستون از شلوار و مانتو و کاپشن و بلوز و لباس زیر و حوراب و دستکش و کلاه گرم  مردونه و زنانه  به چندتا زن و مرد،کارتن خواب ..تو خیابون ببینم برنامه ی،هرسالمه 

البته به اونایی که واقعا محتاجن نه سواستفاده گرا ...شاید چمدروز تو ماشین بمونه یهو چشمم بیفته به دلم بیاد،فورا میدم بهشون ...حتی به کارگرای گذر که توسرما هیچی ندارن 

.به بچه های ضعیفم میرسم مث همین لباس ..در این حد،میتونم فقط .یه کارایی دیگم کردم نمیگم که نگن بلوف میام یا ریاکاری بشه ... یه قراری بود بین من و خدا فقط .

اره عزیزم سالهاس .تو امضامم نوشتم

ماشاالله زیبا هم هستید 

خدا حفظ کنه شما رو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اره مشخص بود من ادمها رو ببینم میفهمم نیتشونو ..یهو گفت صدتومن و مغلطه کرد واسم نمیصرفید ...منم با خ ...

یکی از مفیدترین و بهترین تاپیکهای که توی این چندسال دیدم

نمونه ی واقعی از محبت و انسانیت

هم استارتر و هم شما 

واقعا لذت بردم و بشدت ترغیب شدم بیشتر از قبل به حیوونا محبت کنم

از پیامات لذت بردم عزیزم

خدا بهت خیر بده پر از انرژی مثبتی

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..