2777
2789

عکسشو بزار ...منم یه جوجه چاهی چندوقت قبل پیدا کردم اوردم خونه گزاشتم پیش کفترام ،قدرت خدا چنان بهش غذا میدن و بزرگش کردن انگار جوجه ی خودشونه ...بعضی مواقع میگم حیوونی عمرت به دنیا بود که سرراه من قرار گرفتی و الان پدرومادر خوب داری ..میگن هیچ کاری بی حکمت نیست بهش پی بردم ...که من اون لحظه باید ماشینو پارک کنم کنار یه پارک گذری تو ده تا محله از محل خودمون اونورتر  بدون دلیل نیم ساعت تو ماشین بشینم ..یهو چشمم به یه جوجه کفتر فلج بیفته که افتاده رو چمن .بدو رفتم برداشتمش بعد،بخودم گفتم واسه همین بود که من اینجا واستادم خدا نخواسته این جوجه بمیره و منو سرراهش گزاشته ..

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما شرایط نگهداری دارید ؟ من طرف مطهری شمالی ام

اره من بلدم نگهدارم ...امضامو بخون ...ماشین داری؟؟من احمدابادم ناصرخسرو بلدی؟؟ مطهری شمالی میشه سمت قرنی؟؟؟ میام میگیرم ازت ..یا با اسنپ بفزست من ادرس میدم  هزینشو میدم ...

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

اره من بلدم نگهدارم ...امضامو بخون ...ماشین داری؟؟من احمدابادم ناصرخسرو بلدی؟؟ مطهری شمالی میشه سمت ...

من ببینم می‌خوام برم دکتر اگر بتونم از همونجا هم رد میشم براتون میارم بااین ک اسنپ میگیرم 

میترسم تو دستم بمیره گناه داره طفل معصوم 

اره من بلدم نگهدارم ...امضامو بخون ...ماشین داری؟؟من احمدابادم ناصرخسرو بلدی؟؟ مطهری شمالی میشه سمت ...

خدا خیرت بده

انشالله عوضش رو از امام رضا بگیری

منم چند وقت پیش یه کبوتر رو از دست یه گربه نجات دادم دادمش یه نفر نگه داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من ببینم می‌خوام برم دکتر اگر بتونم از همونجا هم رد میشم براتون میارم بااین ک اسنپ میگیرم میترسم تو ...

بزارش تو جعبه ..کی میری دکتر؟؟ اگه سختته بزار تو جعبه با اسنپ بفرست الان یا تا قبل ظهر هرزمان اوکیی خودت ...الان بلدی غذا بدی؟؟ یکم نو بردار تو اب نرم کن گوله ی کوچیک کن دو طرف نوکشو از انتهاش با انگشتات بگیر باز کن غذارو بزار تو دهنش ...با سرنگ یا قطره چکون هم اب بده 

..یذره بدی کافیه تا بیاد اینجا خودم برسم یهش

بزارش تو جعبه ..کی میری دکتر؟؟ اگه سختته بزار تو جعبه با اسنپ بفرست الان یا تا قبل ظهر هرزمان اوکیی ...

عزیزم خدا عوضش رو بهت بده💚💚💚

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️