2777
2789
عنوان

فشار مالی داره دیوونم میکنه

292 بازدید | 16 پست

شرایط کار کردن ندارم، تا بخوام از بابام پول بگیرم جیگرمو خون میکنه، سکه رو یخم میکنن تا بهم پول بدن ، دارم دق میکنم خوابم نمیبره دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو خوابگاه شهر غریب زندگی میکنم بعضی وقتا خیلی گشنم میشه هیچی تو یخچال ندارم، خدا آدمو اینجوری خا ...

دانشگاه میری؟

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

من تو خوابگاه شهر غریب زندگی میکنم بعضی وقتا خیلی گشنم میشه هیچی تو یخچال ندارم، خدا آدمو اینجوری خا ...

ی کار پاره وقت پیدا کن لااقل

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.                                     

الان فشار رو همه هست سعی کن باباتم درک بکنی:(

بابام یذره منو درک کنه خرج هیشکیو نمیده فقط به فکر خودش و داداشمه همه رو گذاشته به امون خدا، من تو شهر غریب وقتم پره نمیتونم کار کنم ، فقط از خدا میخوام زودتر کارام درست بشن مستقل بشم خستم واقعا

چقدر لازم داری

بحث پول لازم داشتن نیست، بحث اینه تا بخوام مستقل شم هرماه باید خاری و خفت بکشم، متنفرم از اینکه هرماه باید بخاطر پول دعوا کنم و ثابت کنم منم به پول نیاز دارم

بحث پول لازم داشتن نیست، بحث اینه تا بخوام مستقل شم هرماه باید خاری و خفت بکشم، متنفرم از اینکه هرما ...

وای میفهمم چی میگی واقعا خسته کننده اس

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
منم عین تو ام کار نمیتونم پیدا کنم‌، محتاج پدر و مادرمم‌مثلا چند ماه التماس کردم به پدر و مادرم یه ش ...

هعی عزیزم، حس میکنم فقط دارم ادامه میدم بزور کل شادی زندگیم ازبین رفته ، کلی مشکل دارم فقط غم مونده و غم