2777
2789
عنوان

پیامی که برای شوهرم فرستادم

700 بازدید | 40 پست

این پیامو الان فرستادم که بیدار شد ببینه.لطفا بعد اینکه خوندید نگید وای چ حساسی وای بیخیال و ازین حرفا.چون شوهرمو دوست داشتم برام مهم بود این چیزا ولی الان دیگه مهم نیست.پیام👇🏼

تقریبا یکسال پیش که خودت داشتی عکس بهم نشون میدادی یهو تو گالریت چشمم خورد به چنتا عکس و فیلم س...ک...سی و بدنمایی و ...از چنتا زن و دختر و ....
خودتم متوجه شدی ک دیدم و یکم هول شدی ولی بروم نیاوردم...
دقیقا از همون موقع پیگیر شدم ببینم این فیلما چین و از کجا ذخیره شدن تو گالریت که فهمیدم از ی کانالی که حتی توش جوین هم نیستی و اصلا نمیتونی جوین شی ولی همچنان پیگیر کلیپ های اون کانالی...نود درصد پستای کانال بدنمایی و تعریف و تمجید از بدن زناس...
یادت اگر باشه نامزد هم بودیم چنبار بابت این چیزا بحثمون شد و بعد ازدواج هم همینطور..
کاری به ایناش ندارم
تو صدرصد و بدون شک میدونستی که من خوشم نمباد و ناراحت میشم ولی باز ادامه دادی...
یکساله خودخوری کردم و گفتم بیخیال مهم نیست
ولی دیگه صبرم تموم شده...
هیچ بحث و حرفی راجع به این موضوع نداریم و هیچ حرف و پیامی هم از طرفت نمیخوام و نمیخونم.
چون دیکه برام اهمیتی نداره...
تا اخر عمرم دلم نمیخواد دستت بهم بخوره یا رفتار و حرکات جنسی بامن داشته باشی...
اینو نه از روی ناراحتی و نه از روی لج بازی نمیگم خواسته قلبیمه
لطفامنبعد منو ب عنوان مادر بچت نگاه کن و نه چیز دیگه ای...
نیاز جنسیتم هر جوری خودت دوس داری برطرف کن...
لطفا نه حرفی زده شه نه منبعد دستت بهم بخوره که اتفاقای خوبی نمیوفته...
بزار بدون اعصاب خوردی و تنش بچمو بزرگ کنم.
تاکید میکنم دستت بهم نمیخوره تا وقتی زندم چون خودت میدونی سگ میشم و ممکنه رفتارای ناشایست ازم سر بزنه.
ممنون

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر غیر منطقی هستی😐😐

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀️|🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به پنج زبان:🩰🍓🎀|🇧🇷🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ| یه دختر همیشه خوشحال برونگرا🌸🧃|عاشق لباس و استایل های رنگی رنگی🍭🛍🪞|و عاشق برزیل🇧🇷🏝🧃|پلن Bدر جریانه....🦇🌩

پاک کن پیامت رو ... عواقب خوبی برات نداره ... درک که میبینه توهم دوبار بدن ورزشکارای مرد نگاه کن تا بفهمه درد چیه ... بهترین کار در برایر مردها عمل کردنه نه حرف زدن 

اگه خیلی جدیه هدفت ..چرا یک سال پیش باهاش حرف نزدی که کارت به نفرت کشیده نشه ...

حق داری دلخور باشی اما فکر می‌کنم زیادی تند رفتی

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

مطمئن باش نصف بیشتر پیامتو نمیخونه مردا به این حرفا خیلی اهمیت نمیدن تو هم با این حرفت راهو براش باز کردی عوض اینکه بکشیش به طرف خودت

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز