2777
2789
عنوان

بابا مننننن حالم خوووب نیستتتتتت

149 بازدید | 23 پست

از همه بریدم

حوصله ی هیجکسو ندارم

دوس ندارم جایی برم

دوس ندارم کسی خونم بیاد

تو جمع نمیتونم باشم

روزا پر از تنشو استرسم

فقط شبا استرسم کم میشه اونم دلگیرم

اخه چ مرگمه 

منم ادمم

منم میخام زندگی کنم

منم دلم میخاد شاد باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ بالا بری چ پایین چ مذهبی باشی چ نباشی تا زمانی ک خبر از خدا نگیریم ازش فاصله بگیریم حالمون همینه و حتی بدتر میش اینو منی میگم ک چارسال افسردگی بدددددد داشتم جوریک توهم میزدم با خود خدا حالم خوب شد .. درمون تموم دردت خودشه جا دگ پی درمون نباش 

چ بالا بری چ پایین چ مذهبی باشی چ نباشی تا زمانی ک خبر از خدا نگیریم ازش فاصله بگیریم حالمون همینه و ...

اخه من همیشه در هر حالی با خدا ارتباط میگیرم، دعا میخونم، ذکر میگم، ینی کمه؟  دروغ چرا نماز نمیخونم😢

اخه من همیشه در هر حالی با خدا ارتباط میگیرم، دعا میخونم، ذکر میگم، ینی کمه؟ دروغ چرا نماز نمیخونم� ...

با دلت باهاش صحبت کن میفهمی چی میگم .. خیلیا میگن ن بااااایدددد فلان جور باشی خدا نگات کنه اینا زر مفته .. خدا اون بالا نیس وسط قلبته تو رگاته .. میتونی الان پاشی بری وضو بگیری دو رکت براش عاشقی کنی تهش از همه دردات بگو از هررررچی ک اذیتت می‌کنه .. اون کمکت می‌کنه .. خود خدا خواسته من این تاپیکو ببینم از طرفش بت بگم منتظرته .. هیچ چیزی اتفاقی نیس در جریانی ک ❤️

با دلت باهاش صحبت کن میفهمی چی میگم .. خیلیا میگن ن بااااایدددد فلان جور باشی خدا نگات کنه اینا زر م ...

اخه پریودم که روز دوم پریودیمه 

ولی همیشه باهاش دردو دل میکنم با روش خودم

همیشه ازش خاستم منی ک پدر ندارم برام هم معبود باشه هم پدر 

😔ازش خاستم حالمو بهتر کنه 

مسیر درستو نشونم بده 

کمکم کنه

ولی....... 

اخه پریودم که روز دوم پریودیمه ولی همیشه باهاش دردو دل میکنم با روش خودمهمیشه ازش خاستم منی ک پدر ند ...

صبر کن .. من ۲۷ سالمه ت زندگیم سمت هر کاری رفتم نشد رو هرررکی دس گذاشتم صلاح نبود و ازم گرفته میشد .. همه رفیقام موفقن ی من هنووووز درجا میزنم .. کسیک چارسال عمرمو پاش گذاشتم جون کندم پاش گذاش رف .. یکاری روش حساب باز کردم گند خورد توش .. ولی من مگ چاره ای جز صبرو امید دارم؟؟؟ من ده ساله دارم لنگ میزنم ولی نمیتونم ما چاره ای جز صبر نداریم .. ب امید زنده ایم .. خدا پدرتو رحمت کنه .. مطمن باش خدا نگاه ویژه ای بت داره .. از امام رضا بخواه برات پدری کنه .. دستت بگیره وساطت کنه .. ضامنت میش میدونم

صبر کن .. من ۲۷ سالمه ت زندگیم سمت هر کاری رفتم نشد رو هرررکی دس گذاشتم صلاح نبود و ازم گرفته میشد . ...

عزیزه دلم🫂

انشالله زندگی اون روی خوشش رو به هممون نشون بده

خدا بیامرزه رفتگانتو عزیزم