2777
2789
عنوان

خانما درآمد آتش نشانی چقده

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جووون😹

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

حیف شوهر من چند سال پیش میخواست بره من مخالف بودمالان توی پول غلط میزدن😮‍💨😮‍💨

نه بابا خبری نیست 

بعد جنگ شوهر من تا هفته ها گذشته بود اوار برداری میکردن پدرشون در اومد 

اخرم به همه ارگان ها تشوقی دادن جز اتش نشانی  

یه سوال من شوهرم اتش نشانهخدایی برام الان انقدر مهم شده ببینم حقوق شوهر شماها چقدر

عزیزم جدی نگیرید همه اینا شوخیه و بخاطر تاپیکای مکرر کاربر پنکه ۲ ( کاربری دیگه شونم پنکه چرخشی هست)

نه بابا خبری نیست بعد جنگ شوهر من تا هفته ها گذشته بود اوار برداری میکردن پدرشون در اومد اخرم به همه ...

واقعا بهشون پاداش ندادند؟ به ارگان های دیگه دادند که ، من شوهر خودم چون تو زمان جنگ مثل بقیه ارگانا تعطیل نبودند پاداش گزفتند ، بنظر من این پاداش حق آتش نشانا و کادر درمان و صنعت نفت هست فقط چون واقعا فقط این افراد در خظر بودن و جونشون مایه میذاشتن

واقعا بهشون پاداش ندادند؟ به ارگان های دیگه دادند که ، من شوهر خودم چون تو زمان جنگ مثل بقیه ارگانا ...

واقعا ندادن و چقدر شوهرم ناراحت شد که چقدر اتش نشان مظلومن

من به چشم میدیدم انقدر هوا گرم بود پیکرهارو در می اوردن این حرفها گفتن نداره روحشون شاد

یسری هاشون زیاد تو اوار مونده بودن بخاطره گرما اوضای بدی داشتن و چون اینا مسئول در اوردن شون بودن شاید چندبار شوهرم حموم میرفت بازم خودش بو گرفته بود 

و بدتر از همه اینا تمام مرخصی هاشون لغو شده بود 

میگفت میدیدم جنگنده ها قشنگ از بالای سرمون رد میشدن

واقعا ندادن و چقدر شوهرم ناراحت شد که چقدر اتش نشان مظلومنمن به چشم میدیدم انقدر هوا گرم بود پیکرهار ...

عزیزدلم واقعا آتش نشان های شهرداری محترم و فداکار هستن و لایق خیلی بیشتر از این حقوق ها و پاداشا چون کارشون نجات جون ما انسان هاست من یکبار کارشون رو از نزدیک دیدم واقعا مو به تنم سیخ شد و اشک تو چشمام جمع شد توی قلبم گفتم واقعا چه انسان های بزرگ و شریفی 🌸 امیدوارم همسرتون سلامت و پاینده باشن 🌸 پیگیر نشدن برای پاداششون؟ 

عزیزدلم واقعا آتش نشان های شهرداری محترم و فداکار هستن و لایق خیلی بیشتر از این حقوق ها و پاداشا چون ...

نظر لطف شماست 

انشالله همیشه سلامت و موفق باشید 

تنها شوهرمن نه که کلا اتش نشانی به هیچ کدوم از کارکنانش هیچ پاداشی  نداد یجورایی انگار وظیفه تون و انجام دادید کار خاصی نکردید