2777
2789
نمیدونم اینو داداشش و پسر خالش هستن زنونه ها خبر ندارم اینقد عصبی شدم یادم رفت بپرسم کی هست

مطمعن شو یه جوری جمع چطوری بوده اگه فقط مردونه بوده با خالش خب جای تأمل و جر ندادن داره ولییییی اگه جمع دختر خاله پسرخاله و دختردایی اینا بوده به بدترین شکل جرررر بده

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خداکنه خونه خالشون بوده باشن الانم درستش نکنی میشه کار همیشش

اره نظر خودمم همینه پررو شده قبلا اصلا نمیذاشتم بره جایی بدون من جدیدا دلم رحم میاد میگم بذار بره ولی جنبه نداره

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈

من باشم یدور زنگ میزنم جرش میدم یه دور پیام میدم بازجرش میدم برسه خونه هم تیکه تیکش میکنم ک خودش نره جای دیگه خوش گذرونی من شب تاصبح از ترس دورازجون سگ لرز بزنم و چشم روهم نذارم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
😅حتما آخیش اومدم تاپیک زدم حالم بهتر شد تپش قلب رو هزاااار از بس عصبی ام

من نمیدونم اون خاله بیشعورش نگفته ک مثلا اگر میخاین بمونیم برید با زن و بچه هاتون بیاین 

یا نگفته شب برید خونتون بچه کوچیک دارین اگر دور از جون نصف شب اتفاقی بیوفته زن و بچه شما میخان چ کنن ؟؟؟

من بودم الکی زنگ میزدم بهش میگفتم تو کوچه دعوا شده سر و صدا میاد بچه نمیحابه میترسم 

هر پنج دقه یبار زنگ میزدم 

به نظرمن بهش پیامک بده بگوپاشه بیادخونه وهمین حرفاکه به مامیزنی بهش بزن اصلابگومیترسم بدون توخوابم نمیبره بچه بهانت رومیگیره وفلان 

من شوهرم یه شب مادرش روبره بوددکترهمینجوری گفتم بهش میخواست خونه مادرش بخوابه ولی بعداومدپیشم

شماحتماهیچی‌نگفتی گفتی یه دفعه بعدااعصبانی شم این بده

اره نظر خودمم همینه پررو شده قبلا اصلا نمیذاشتم بره جایی بدون من جدیدا دلم رحم میاد میگم بذار بره ول ...

ثابت کرد جنبه نداره بشه بار اخر ک دیگه نذاری بره

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
اره نظر خودمم همینه پررو شده قبلا اصلا نمیذاشتم بره جایی بدون من جدیدا دلم رحم میاد میگم بذار بره ول ...

امکانش کمه جای دیگه باشه چون میگه ممکنه بلخره زنم با خالم همصحبت بشه حرفش پیش بیاد

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

باید تورو هم می‌برد حداقل

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

به نظرمن بهش پیامک بده بگوپاشه بیادخونه وهمین حرفاکه به مامیزنی بهش بزن اصلابگومیترسم بدون توخوابم ن ...

نه دیگ میخوام صد سال سیاه نیاد خودشم فهمید هوا پسه .حالا میگ فردا میرم عزیزم و جونمو غلط کردم میگم کوتاه میاد منم منتظرم امشب نیاد بهانه بیوفته دستم خوب ننشو به فاک عظما بدم. الان من فقط میخوام صبح شه این بشر بیاد خونه خونرو رو سرش خراب کنم

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
من نمیدونم اون خاله بیشعورش نگفته ک مثلا اگر میخاین بمونیم برید با زن و بچه هاتون بیاین یا نگفته شب ...

نه بذار بمونه بهانه توپ دستم پاشه پااارش کنم

باید تورو هم می‌برد حداقل

صد سال سیاه نمیرم خودم پیش خالش عنترش گفتم خودت برو پیشش بعدم بیا نه که باید هرچند وقت یه بار برن دست بوس قدیسه خانم 

نه دیگ میخوام صد سال سیاه نیاد خودشم فهمید هوا پسه .حالا میگ فردا میرم عزیزم و جونمو غلط کردم میگم ک ...

به نظرم داری اشتباه میکنی لج وبحث نکن بامرد سیاست داشته باش من حای توبودم صددرصدمیگفتم که بایدبیای وفلان ومن بهت احتیاج دارم باشی و..

بعدش اگه بازم نیومدپارش کن 

خوب نگفتی فکرکرده خیلی فرقی برات نداره