2777
2789
عنوان

چیکار کنم موفق بشم

123 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من چندین سال پشت کنکور موندم الان ۲۲ سالمه خیلی سرشکسته شدم هیچ کار مفیدی تو زندگیم انجام ندادم 

یه پسری دوس داشتم از دو سال پیش که منو نخواست اون الان خیلی موفقه و پیشرفت هاشو دارم میبینم 

حس میکنم منو بخواطر همین چیزا نخواست و منو در شان خودش نمیدونست 

اعتماد به نفسم خیلی افت کرده دوس دارم منم یه کار بزرگی کنم زندگیمو یه تکونی بدم نمیدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم اصلا تو چه مسیری حرکت کنم راهنماییم کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به چه چیزی علاقه داری ؟ راه رسیدن بهش رو پیدا کن و اصولی انجام بده مطمئن باش موفق میشی

به ادبیات شدیدا علاقه دارم و دست و پا شکسته شعر هم مینویسم اطرافیان غزل هام رو می‌پسندند

به ادبیات شدیدا علاقه دارم و دست و پا شکسته شعر هم مینویسم اطرافیان غزل هام رو می‌پسندند

به به خیلی هم عالی میتونی کلاسا و دوره های شعر و داستان شرکت کنی حتی میتونی بری دانشگاه ادبیات بخونی 

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐
به به خیلی هم عالی میتونی کلاسا و دوره های شعر و داستان شرکت کنی حتی میتونی بری دانشگاه ادبیات بخونی

مرسید عزیززممم 😍 

درسته من چن سال الکی پشت کنکور موندم و درس نخوندم میخوام امسال هم زمان که دانشگاه میرم پنهونی از همه درس بخونم برا رتبه برتر شدن قسمت شه برم یکی از دانشگاهای تاپ ادبیات بخونم 

عزیزززمممم 😍😍😍 اینم به روی چشم 😍❤️

بخدا قسم، به بزرگی و مهربونی و قدرت خود خداجانم قسم 

همین دیپلم و امتحان نهایی‌ها که فکر می‌کردم دیگه ممکن نیست و مریض بودم، کار خودش بود که درست شد.

دانشگاه قبول شدم؟ کار خودش بود.

هر کاری که دارم، هر موفقیتی که رسیدم و میرسم خداروشکر، هر روزی که خوشحالم، همه کار رفیقم خداست 💚

کل زندگیم پر از معجزه‌ست و حتی نمیدونم کدومش رو بگم.. دشمنانم نابود شدن و منو از شرشون دور کرد، سربلند شدم.. همش کار خودش بود

هر روز به شکلی کوچیک یا بزرگ معجزه میکن چون عشقم خودش، چون تو دل و قلبم فقط خداست.

باهاش رفاقت کردم، به حرفاش ایمان دارم، هرچی دارم از خودش دارم باهاش شبانه روز حرف میزنم و عاشقی میکنم خیلی ساده و خودمونی با خدا حرف میزنم

امکان نداره باهاش حرف بزنی، باهاش قول و قرار بذاری و دل بسته باشی و جوابی نگیری نه فقط برای حل مشکلاتت نهههه واقعی باهاش باشی.

امشب، تو تنهایی و خلوتت، فقط با خدا حرف بزن. بگو خدایا خودت دستم رو بگیر، به تو اعتماد دارم و فقط به تو امید دارم و به خودت می‌سپارم چون میدونم برام معجزه ها میکنی..

ایمان داشته باش که هرچی بخوای و هرچی لازمت باش، از اون برات میاد، چون خودش مهربون و قدرتمنده

خدا پشت و پناهت باش💚🌿

💚یا الله💚
مرسید عزیززممم 😍 درسته من چن سال الکی پشت کنکور موندم و درس نخوندم میخوام امسال هم زمان که دانشگاه ...

قربونت گلم 🥰🥰

خیلی خوبه دنبال علاقت برو ♥️♥️

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐
بخدا قسم، به بزرگی و مهربونی و قدرت خود خداجانم قسم همین دیپلم و امتحان نهایی‌ها که فکر می‌کردم دیگه ...

مرسیدی قربونتتت برم چقدرر حرفات حال خوب کنههه🥺😍 

سعی میکنم رابطه م رو با خدا خوب کنم و همه چیو بسپرم به خودشش انشاالله که دستمو بگیره 

خدا پشت و پناهت باشه عزیزممم که انقدر خوش قلبییی😍😍❤️