2777
2789
عنوان

مادر شوهرم دهنمونو سرویییس کرده یعنیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 34 پست
ببخشید ولی به نظرم خیلی وقاحت میخاد ادم به مادرشوهرش نگاهی داشته باشه که اگه ظرفاشو نشوره و بره شاکی ...

لااایک🤗🤗🤗‌‌‌

والا به خدا آدم خیلی باید روش زیاد باشه مادر شوهر بیچاره بیاد طرفامونو بشوره..

خدای مهربونم دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلی تو رفتارش متوجه نشدم

بیشتر هواشو داشته باشید خب طفلی تنهاست

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

عزیزم عب نداره هواشو داشته باشین بذار شوهرتون کمک حالش باشه چ اشکال داره

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

وسیله سنگین هم بگو نمی‌تونم و نباید بلند کنم . ولی انتظار زنگ زدن داره خب به دلش راه بیاد شوهرت انتظار زیادی نیست . دو کلمه حرفه

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

خوب بنده خدا توقع داره از بچه اش ... از طرفی هم تنها شده ... بهش حق بده ... باور کن وسیله خریدنش هم بهونه است ... تایپیکت و لحنت  نشون میده ادمی مهربونی .. بهت نمیخوره بدجنس باشی ... شاید واقعا پیر شده سختشه کار کنه یا ظرف بشوره .. مطمین باش از دست دادن  و مرگ شوهر از بچه هم سخت تره ... حتی اگر هر روز دعوا میکردند ... نمیگم کلا یه جوری رفتار کن که بعد بیای بگی همش تو دست وپا و اینها .. ولی یکم درک کن .. بهش زنگ بزن 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

عزیزم خودت میگی یک ساله پدر شوهرت فوت شده . خب اون بنده خدا تنها شده و زودرنج و افسرده . خیلی سخته . شما باید بیشتر هواشو داشته باشین . باید درکش کنی . ادما این جور موقع ها بهانه گیر و بی حوصله میشن . خاله منم یک ساله شوهرش فوت شده اخلاقش از این رو به اون رو شده . 

عاشق همتونم يعني😂😂😂  

منظور استارتر فك كنم از ظرف شستن چيز ديگه اي بودا🤔🤔🤔🤔

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

عزيزم بعد از چندين و چند سال زندگي مشترك و كليً خاطره، تنها حامي زندگيشو از دست داده، الان شده مثل ي دختر كوچولو كه دوستً داره از بچه هاش محبت ببينه و خودشو لوس كنه، هميشه هم مادرا نسبت به بچه اخر وابستگي بيشتري دارن، چون رفتن  بقي بچه هارو حس كردن و به اون ي جور ديگه وابسته ان، اونو الان مادر شوهر خودت نبين، خواهر كوچيكترت  ببينً كه دوستً داره بيشتر ديده بشه و براش هر كاريً ميكنه ، شايدً نه نيازي به زنگ زدن داشته باشه نه حتي اون وسيله اي كه ميگه برام بخرين، توجه لازم داره فقط و فقط همينً، تَو از شوهرت انتظار داشته باش بهت برسه حتي مادر شوهرت مياد بگو نميخواد كار كنيً بشونش كنارت از در و ديوار حرفً بزنين با هم ، به شوهرت سفارش كن هواي مادرشو داشته باشه وقتيً هم كه دوتايي هستين خودتو بيشتر أز هميشه واسه شوهرت لوس كن و محبت ازش بگير، اين وسط شوهرت فقط اذيت ميشه چون بايدً حدو رعايت كنه هم هواي تورو داشته باشه هم مادرش  

عاشق همتونم يعني😂😂😂   منظور استارتر فك كنم از ظرف شستن چيز ديگه اي بودا🤔🤔🤔🤔

خب منظورشونو بگن.چه دلیلی داره یه چیز بگن منظورشون چیز دیگه باشه.

ولی کلا ایشون مثال زدن

سخت تر از انتظار کشیدن،منتظر چیزی نبودنه...
عاشق همتونم يعني😂😂😂   منظور استارتر فك كنم از ظرف شستن چيز ديگه اي بودا🤔🤔🤔🤔

آره والا... منکه نگفتم بیاد ظرفامو بشوره میگم کلن رفتارش بعد حاملگی من تغییر کرده. مثلا پریشبا تی وی سوخته های چارشنبه سوری و نشون میداد هی بهم میگفت وااااای اینارو... گفتم خوشم نمیاد ببینم.... باز میگفت وای اینو اینو... منم نگاه نکردم شوهرم تی وی و خاموش کرد... باز اون روشن کرد بهم میگفت ببین.... دوبار شوهرم خاموش کرد گفت او نباید تو این وضعیت این چیزارو ببینه.... بعدم خانم هی میخندید