2777
2789
عنوان

چطور فکر دخترم رو از پسرعموش دربیارم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 4759 بازدید | 128 پست
اسی هممون از این تجربه ها داشتیم. من وقتی ۹ سالم بود پسر عمه ۱۰ سالم ابراز علاقه کرد و از همین کارای ...

تصمیم گرفتم رفت و آمد رو خیلی کم کنم...

پیش اومده بارها که پس عموش دخترم رو صدا کرده تو اتاق و خواسته درو ببنده... من سریع رفتم با یه بهانه ای آوردمشون بیرون

اتفاقا خیلی هم مهمه...اینا بچه هستن.. بزرگ هم بشن جوونن.. بی تجربه.. پسری که باباش هنوز از خرج و مخا ...

بیشتر مشکل ات انتخاب دخترته

تا فکر و تربیت اش!

اگ از یه خانواده مرفه و پولدار و صاحب نام بود حتما اللن ساز و نقاره میزدی! 

بس کن بابا. زشته این حرفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم بچست دیگه حالا به حرفی زده تازه جدی نگیرین

یه جوری میگین بزرگ‌بشن نمیذارید انگار خانواده اونا اومدن خواستگاری یا جاریتون این حرف رو زده حرف یه پسر بچه کوچولو بوده 

به دخترتون بگین پسرای فامیل مثل داداشتن  و به پسره هم بگید شما مثل خواهر و برادرین 

ادر مورد وضع مالی هم زندگی هزار تا کم و زیاد داره آینده قابل پیش بینی نیستد

برای این موضوعات تاپیک میزنند؟یعتی شما با وازه ای به اسم روانشناس اشنا نیستی؟بعیده اصلا مادر بچه باش ...

وااااا 

این چه حرفیه 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
تصمیم گرفتم رفت و آمد رو خیلی کم کنم...پیش اومده بارها که پس عموش دخترم رو صدا کرده تو اتاق و خواسته ...

در کل مراقب باش و دخترتو مطمئن کن میتونه باهات حرف بزنه و هراتفاقی افتاد بگه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

😂بزرگ بشن اصلا یادشون نمیاد کی کی بود

شایدم تا اون موقع وضعیت مالیشون اوکی شد یا پسره پولدار شد بعدم گناه مادرو پای بچه نمینویسن ولشون کن

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!!