یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اولا که اصلا کشور نیستندوما نگفته مردم اسرائیل سوما بهمون حمله کردن ناسزا نگیم بوسشون کنیم پس؟ 😐
کشور نیست؟ پس چیه؟😂
عزیزم تاریخ رو بخون میفهمی فلسطین کشورش رو فروخت رفت اوروپا عشق و حال بعدش چقدر بچهی ولدزنا متولد شد و پشیمون و با دست خالی برگشتن حالا میکن کشورمون پس بدیم اما جنس فروخته شده پس گرفته نمیشه
من نگفتم بوس کنیم گفتم دعای درست کنیم هدایت رو بخوایم ک ریشه ظلم ریشهکن بشه اما با مردن یک نفر یکی بدتراز اون میاد سرجاش و ظلم ادامه داره
میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
تا وقتی توی گفتار و دعاهای ما نفرین و لعنت باشه خوشبخت نمیشیم چونکه عدالت خداوند خیلی هوشمند هست و هرچی از خدا بخوایم اول ب خودمون برمبگرده
پس باید هوشمندانه دعاکنیم عزیزم گفتم دعای درست کنیم هدایت رو بخوایم ک ریشه ظلم ریشهکن بشه اما با مردن یک نفر یکی بدتراز اون میاد سرجاش و ظلم ادامه داره
میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭