2777
2789

واقعا توانایی خوندن ندارم لعنت به اسرائیل و اون حمله بی موقعش 

الان چیکار کنم با این درسا🥲

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

لعنت چرا میکنی مردم یک کشور دیگه رو؟ فقط چونکه باهات هم نظر نیستن؟

چرا ما همش بلدیم نفرین و لعن بفرستیم؟ بجاش بگو خدا هدایتشون کنه ک ظلم ریشه کن بشه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت چرا میکنی مردم یک کشور دیگه رو؟ فقط چونکه باهات هم نظر نیستن؟چرا ما همش بلدیم نفرین و لعن بفرست ...

اولا که اصلا کشور نیستن

دوما نگفته مردم اسرائیل 

سوما بهمون حمله کردن ناسزا نگیم بوسشون کنیم پس؟ 😐

نخون دوباره می زنه همین‌روزا و کنسل میشه باز

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
لعنت چرا میکنی مردم یک کشور دیگه رو؟ فقط چونکه باهات هم نظر نیستن؟چرا ما همش بلدیم نفرین و لعن بفرست ...

بیخیال خواهر من 

کلا حوصله سیاست رو ندارم طرف هیچ جبهه ای هم نیستم

کلا گفتم منظورم کسانی بودن که با نی این جنگ شدن نمیتونم که تک تک نام ببرم

الان امتحانا عقب افتاده کلی درسمون مونده مغزم نمیکشه بخونم

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

اولا که اصلا کشور نیستندوما نگفته مردم اسرائیل سوما بهمون حمله کردن ناسزا نگیم بوسشون کنیم پس؟ 😐

کشور نیست؟ پس چیه؟😂 

عزیزم تاریخ رو بخون می‌فهمی فلس‌طین کشورش رو فروخت رفت اوروپا عشق و حال بعدش چقدر بچه‌ی ولدزنا متولد شد و پشیمون و با دست خالی برگشتن حالا میکن کشورمون پس بدیم اما جنس فروخته شده پس گرفته نمیشه

من نگفتم بوس کنیم گفتم دعای درست کنیم هدایت رو بخوایم ک ریشه ظلم ریشه‌کن بشه اما با مردن یک نفر یکی بدتراز اون میاد سرجاش و ظلم ادامه داره

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بیخیال خواهر من کلا حوصله سیاست رو ندارم طرف هیچ جبهه ای هم نیستمکلا گفتم منظورم کسانی بودن که با نی ...

ان‌شاءالله قبول میشی درکت میکنم😍💚

عجبببلعنت بهشووووننننننن

تا وقتی توی گفتار و دعاهای ما نفرین و لعنت باشه خوشبخت نمیشیم چونکه عدالت خداوند خیلی هوشمند هست و هرچی از خدا بخوایم اول ب خودمون برمبگرده

پس باید هوشمندانه دعاکنیم عزیزم گفتم دعای درست کنیم هدایت رو بخوایم ک ریشه ظلم ریشه‌کن بشه اما با مردن یک نفر یکی بدتراز اون میاد سرجاش و ظلم ادامه داره