2777
2789
عنوان

بیاید لطفا😞

89 بازدید | 19 پست

من سال چهارمم میشه موندم برای کنکور سال اول که بلد نبودم سال دوم خوندم ولی اصولی نبود سال بعدش برای فرهنگیان خوندم با تراز خوبی که داشتم ولی بازم رد شدم میخوام بازم بمونم بخونم براش تازه چقدر اتفاقات سخت و بدتری برام افتاد الان میخوام توی یه اداره کار کنم تا بهمن بعد بخونم تا اردیبهشت و بعد کنکور برم کلاس آرایشگری و شروع به کار کنم با حقوقم بدون فشار به خانوادم، خیلی حالم گرفته بود ولی این تصمیم رو گرفتم کاش نتیجه بده خیلی مسیرا رو رفتم و کم نیاوردم و خونوادم همه جوره حامیم هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دیگه یا تا کنکور بکوب بخون یا نمیتونی پشت نمون الکی وقتت حروم میشه

میتونم اما ناامیدی از لحاظ سنم دارم و من بار علمی خوبی دارم یعنی نیاز به زمان زیاد و خودمو کشتن و ۹ماه خوندن ندارم اتفاقا تایم زیاد بزارم مغزم قفل میشه مثل سال دومم

میتونم اما ناامیدی از لحاظ سنم دارم و من بار علمی خوبی دارم یعنی نیاز به زمان زیاد و خودمو کشتن و ۹م ...

ببین وقتت رو تلف نکن سر خودتم شیره نمال اگه خوب بود امسال قبول شده بودی، یکبار خودکشی کن تا تهش نتیجه عالی بشه

ببخشید تند میگم چون خودمم ازین اشتباهات تو انجام دادم🤦🏼‍♀️

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

ببین وقتت رو تلف نکن سر خودتم شیره نمال اگه خوب بود امسال قبول شده بودی، یکبار خودکشی کن تا تهش نتیج ...

😂ن اشکال نداره، تراز من نزدیک ۹هزار بود شانس یاری نکرد و انقدر شکست خوردم که شیره نمالم 

😂ن اشکال نداره، تراز من نزدیک ۹هزار بود شانس یاری نکرد و انقدر شکست خوردم که شیره نمالم

نمیدونم بازم خودت ببین... ولی نشه مث من رشته تخمی خوندم که کار نیس براش... من خیلی زحمت کشیدم ولی ایران واسش کار نیس

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️