یه پسریو خیلی دوست داشم فقط دورادور دیوه بودمش پبجشم داشتم بعد یه سال اومد ریپلای کرد یکم حرف زدیم دو هفته بعد دستم خورد زنگ زدم بهش فرداشبش آنفالوم کرد از اون شب به بعد یه روز خوش نداشتم همش گریه همش حال بد
بعدا که میدیدمش مشخص بود پشیمونه ولی هیچ کاریم نمیکرد پسر آرومو درونگرایی بود الان رل زده دو سه ماهی میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ پسریو اندازه اون دوست ندارم اصلا کسی چشمو نمیگیره
عزیزم نمیدونم چندسالته ولی بعدا به این فکرهای خودت میخندی باور کن انقد تو زندگیت فرصت واست پیش میاد الان فکر میکنی اون تنها پسریه که دوست داری چون مدام تو فکرشی نزار کسی کوچیکت کنه حتی به خاطر دوست داشتن
عزیزم نمیدونم چندسالته ولی بعدا به این فکرهای خودت میخندی باور کن انقد تو زندگیت فرصت واست پیش میاد ...
بخدا من بچه نیستم ۲۳ سالمه حتی اگه میشد برات عکس میفرستادم قیافم خیلی بهتر از اونه نمیگم دافم یا خیلی خوشگلم ولی خیلی از اون بهترم خیلی فقط قدم کوتاست ۱۵۸م اون بلنده وای خیلی بعضی وقتا میگم شاید بخاطر اینکه کافی نیستم رفت
بخدا من بچه نیستم ۲۳ سالمه حتی اگه میشد برات عکس میفرستادم قیافم خیلی بهتر از اونه نمیگم دافم یا خیل ...
من ۱۰ سال ازت بزرگترم منم تو سن تو بودم میدونم فکر میکنی دیگه با هیچ کس به جز اون عشق رو تجربه نمیکنی ولی اشتباهه بزار حداقل اون واسه تو یه تلاشی بکنه اون باید ناراحت بشه که چرا تورو بلاک کرده
خوب پس بخاطر همونه حتما میخواسته رلش نفهمه یه موقع کسی بهش زنگ یا پیام زده یا کسی رو فالو داره
خب اون میتونست چتو حذف کنه اون بلاک کرده چون با خودش فک کرده من بهش پیام نیدم ؟ من اگه قرار بود اینکارو بکنک تو اون سه ماه میکردم یا قبلش که یه سال همو فالو داشتیم