mordabpir مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 28 عنوان باجای خالیش چه کنم😭😭😭😭 161 بازدید | 6 پست بابامو میگم ۵ ماهه ندارمش خیلی دلتنگشم خیلیییی😭 میون یه دشت لخت زیر خورشید کویر//مونده یک مرداب پیر توی دست خاک اسیر//منم اون مرداب پیر از همه دنیا جدام//داغ خورشید به تنم زنجیر زمین به پام//🍂🍂🍂 1404/05/30 | 00:33 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hastima_sn عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1695 درکت میکنم هر چی بگذره بیشتر جاي خالیش حس میکنی،، 😭😭😭😭😭😭
mordabpir مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 28 درکت میکنم هر چی بگذره بیشتر جاي خالیش حس میکنی،، 😭😭😭😭😭😭 خیلی سخته لباسشو بگیری بغلت بو کنی وزار بزنی میون یه دشت لخت زیر خورشید کویر//مونده یک مرداب پیر توی دست خاک اسیر//منم اون مرداب پیر از همه دنیا جدام//داغ خورشید به تنم زنجیر زمین به پام//🍂🍂🍂
mordabpir مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 28 خدا رحمت کنهعزیزم با گذشت زمان کمرنگ میشه ممنون عزیزم.کاشکی اون روز منم میمردم باهاش میرفتم زیر خاک😭 میون یه دشت لخت زیر خورشید کویر//مونده یک مرداب پیر توی دست خاک اسیر//منم اون مرداب پیر از همه دنیا جدام//داغ خورشید به تنم زنجیر زمین به پام//🍂🍂🍂
butterfly_queen عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 2848 ممنون عزیزم.کاشکی اون روز منم میمردم باهاش میرفتم زیر خاک😭 خدا نکنه عزیزممنم عزیزام رو پشت سر هم از دست دادممیگذرهخدا به همه صبر بده🤲🏻
mordabpir مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 28 خدا نکنه عزیزممنم عزیزام رو پشت سر هم از دست دادممیگذرهخدا به همه صبر بده🤲🏻 ممنون مهربون.خدارحمتشون کنه🌹 میون یه دشت لخت زیر خورشید کویر//مونده یک مرداب پیر توی دست خاک اسیر//منم اون مرداب پیر از همه دنیا جدام//داغ خورشید به تنم زنجیر زمین به پام//🍂🍂🍂