2777
2789
عنوان

مراقب ورودی های مغزتون هستید❓

108 بازدید | 11 پست

در اینکه هممون مشکل داریم که شکی نیست 

من خودم تو مرداب و باتلاق سیاه زندگی دارم دستو پا میزنم از مشکلاتم بگم گریتون میگیره

ولی چند روزه تصمیم گرفتم دیگه انقدر به مغزم افکار منفی نخورونم البته بگمااااا اصلا کار راحتی نیست

خیلی خیلی سخته و اصلا موفق نبودم شاید روزی ۵ درصد تونستم بهتر بشم از قبل

شماها چقدر در طول روز افکار منفی میاد سراغتان و چیکار میکنید اینجور مواقع 

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای خودم سرگرمی درست میکنم 

ولی هیچی مثل یاد خدا و درد دل با صاحب الزمان 

آرومم نمیکنه:)

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من خیلی قلب با ایمان و روشنی دارم خداروشکر از این ثروت برخوردارم

ایمانم باعث میشه افکار ناامیدانه رو همیشه در نطفه خفه کنم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بله. از اخبار خوندن، به تیتر بسنده می کنم. سراغ فیلم های خشن، ترسناک و خیلی غمگین نميرم. موسیقی خشن یا غمگین گوش نمیدم. از افراد سمی دوری می کنم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بله. از اخبار خوندن، به تیتر بسنده می کنم. سراغ فیلم های خشن، ترسناک و خیلی غمگین نميرم. موسیقی خشن ...

کاش منم همین کارو میکردم ولی از همون بچگی فیلمای ترسناک خشن و غمگین زیاد دیدم  افسردگی و بی اعتمادی و پیشرفت نکردن و ترسیدن زیاد هم ثمرش بود 

کاش منم همین کارو میکردم ولی از همون بچگی فیلمای ترسناک خشن و غمگین زیاد دیدم افسردگی و بی اعتمادی ...

هنوزم دیر نیست. من هم بعد از یک افسردگی، تصمیم گرفتم مراقب باشم. همونطور که مراقب تغذیه ام هستم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم