2777
2789

تروخدا بخونید صادقانه نظر بدید حالم خیلی بده 

یکی از فامیل های دور مادرم  که اسمشو میذارم ناهید خیلی توی زندگیش مشکل داشته از اول تا حالا يعني هر مشکلی که بگید اعتیاد شوهرش زندان رفتن پسرش در به دری و مشکلات شدید مالی و... توی همه این مراحل  مادرم خیلی هواشو داشت و کمک مالی بهش می‌کرد

ولی شخصیت این خانوم و دخترش عجیبه 

خیلی خیلی پررو هستن و نگاه از بالا به پایین به بقیه دارن و‌مدام افراد رو‌مسخره میکنن 

چند روز پیش باز عین هر بار اومده خونه مادرم شروع کرده به ایراد از وسایل خونه و ظاهر مادرم که آره این چه مبلیه این چه فرشیه وسایلت خیلی قدیمیه برو عوض کن چرا ریشه موهات سفید شده رنگ نمیکنی چرا بوتاکس نمیزنی و جمع کن خودتو و... طبق معمول مادرم سکوت کرده 

من که فهمیدم خیلی عصبی شدم ولی مادرم گفت جوابشو ندادم چون دیگه زندگی این مشخصه من چی بگم

حالا یه فامیل مشترک داریم اسمشو میذارم رویا مثلا این رویا  که اونم مشکلات توی زندگیش زیاده ولی اخلاقش بینهایت خوبه و اصلا اهل طعنه و تیکه نیست فقط یه اخلاق بد داره اونم اینکه خیلی حرف رو به خودش میگیره هر کس هر حرفی میزنه این فکر میکنه منظورش به اینه

حالا رویا امروز به من زنگ زد و داشتیم حرف میزدیم که بحث کشیده شد سمت ناهید و فهمیدم ناهید دل اونم سوزونده اخیرا منم سر درد و دلم باز شد و‌با حرص شروع کردم‌ ماجرا رو تعریف کردن اونم گفت تقصیر مامانته 

گفتم والا منم میگم باید جوابشو میدادی ولی خب آخه مامانم چی بگه اونو دیگه خدا زده 

اینو‌که گفتم رویا یکمی سکوت کرد و‌بعد گفت اینجوری نگو زشته گفتم خب آخه خیلی نفهمه اونم سريع خداحافظی کرد

خیلی عذاب وجدان دارم حس میکنم به خودش گرفت😭

ولی به جون دخترام من منظورم ناهید بود چون خیلی حرصی بودم از دستش داشتم درد و دل میکردم

همش میگم برای خدا کاری نداره توی سر منم بزنه من دل شکوندم 

خیلی حالم بده 

بنظرتون حرفم زشت بوده؟

اره

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب تو داشتی ناهید رو میگفتی دیگه 

شاید طوری گفتی که فک کنه رویا رو میگی 

با اسم میگفتی اونا اینجورین 

در ضمن پیش فامیل از فامیل دیگه تون غیبت نکنید بعدا دردسر ساز میشه

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

من راستش حوصله ادمای که زود بهشون برمیخوره رو ندارم روابطم در حد فقط سلام وخوبی وخداحافظ همین

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

اون ناهیده بی شخصیت بوده اما بازم منطقی نبود بگی خدا اونو زده میشه سرزنش

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

خوب تو داشتی ناهید رو میگفتی دیگه شاید طوری گفتی که فک کنه رویا رو میگی با اسم میگفتی اونا اینجورین ...

مشخصا گفتم ناهید اصلا جوری نگفتم به خودش بگیره

کلا مدلشه به خودش میگیره 

مشخصا گفتم ناهید اصلا جوری نگفتم به خودش بگیرهکلا مدلشه به خودش میگیره

واااا😁

مشکل از خودشه دیگه 

ولی شما هم که میدونید مدلش اینجوریه نباید جلوش زیاد حرف بزنید

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼