2777
2789
عنوان

ناراحت شدم بابت این خواستگاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 63 پست

استارتر اگه بخوای راست گو باشم و بهت برنخوره، ایرادات رو بهت میگم که چرا اینجوری هستی.بعدم خواستی عکست رو بزار تا بهت نمره بدیم

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

من میخواستم رنگ پوست همسر ایندم سفید باشه و قد بلند.....در حالی که قدش خب بلند نبود و رنگشم سبزه و س ...

خودت قیافت چطوریه

وضع مالیت؟

مگه خودت همه چی تمومی

ولی لطفاً ی زحمتی بکش دختر مردمو بدبخت نکن

همبن الان همه چیو تموم کن

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گناه دارعبه نظر دختر خوبی میاد بیشتر فکر کن شاید نظرت عوض شد همه چیز ظاهر نیست

دختر خوبی به نظر میرسه......

میدونی کار میکنه

ولی اصلا انگاری سخت نمیگیره چیزیو....

حتی بهش گفتم عکس پروفایلت یکم ازاده و همکار مردت میبینن ناراحت میشم سریع حذف کرد عکس پروفشو

بعد دخترا که خودشونو میگیرن میگید دخترا پرتوقع شدن

خب به این دلیله که خودشونو مجبورن بگیرن

من خودم قبلا این دیدگاهو داشتم که واسه کسی که دوسش دارم تا حد امکان کوتاه بیام ولی این اشتباه محضه 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

من میخواستم رنگ پوست همسر ایندم سفید باشه و قد بلند.....در حالی که قدش خب بلند نبود و رنگشم سبزه و س ...

ببین حقیقت اینه که شما هنوز ایشونو نمیشناسین و علاقه ای شکل نگرفته

من خودم ظاهر اکسم اصلا شبیه معیارام نبود

اصلا

با شناخت عاشقش شدم

الان عملا هیچی نمیدونین

ولی خب ظاهرم باید جوری باشه ک ب دل آدم بشینه

از همین چیزا بدم میاد ک آرایش نمیکنم

فک کن یکی بعد بی آرایشتو ببینه بدش بیاد

همینم ک هستم

شما مدلینگ میخای برادر همسر نمیخوای 

همه ادمها زیبان چون خالقشون زیباست قطعا شما هم عیوبی دارید

زندگی ادامه داره🩷🥲گاهی نداده‌های خدا، بزرگ‌ترین داده‌ها هستن.🌱میشه لطفا برام یه دونه صلوات بفرستی🥹

استارتر اگر نمی ترسی شناسایی بشی عکست رو بزار تا بگم حد خودت چقده که زندگیت رو تباه نکنی و در واقعیت زندگی کنی

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

خودت قیافت چطوریهوضع مالیت؟مگه خودت همه چی تمومیولی لطفاً ی زحمتی بکش دختر مردمو بدبخت نکنهمبن الان ...

من خودم قیافم معمولیه ۱۸۰ سانتم

حداقل میخواستم ۱۶۷ یا ۱۷۰ باشه حداقل

وضع مالیمون خوبه خونه و ماشین هست واس زندگی

هعی خدااآ

دختر خوبی به نظر میرسه......میدونی کار میکنهولی اصلا انگاری سخت نمیگیره چیزیو....حتی بهش گفتم عکس پر ...

اینکه بهت احترام گذاشته و حذفش کرد یعنی به خاطرت تغییر کرده

در واقع تو زندگی هم همینه خیلی از دخترا از همون اول ساز مخالف میزنن 

ببین حقیقت اینه که شما هنوز ایشونو نمیشناسین و علاقه ای شکل نگرفتهمن خودم ظاهر اکسم اصلا شبیه معیارا ...

اخه میدونی وقتی میگم منو نمیشناسه خیلی باهام رفتار خوب و گرم میگرفت بعد قرار دوم شدم عزیز دلش و قربون صدقه

الهی که باهاش ازدواج نکنی اگر فکرت اینه، دختره گناهی نداره اسیرت بشه 

اخلاق شرطه برادر بزرگوار این همه کلینیک زیبایی و جراحی های مختلف هست من بعضی همکلاسی های کارشناسی را توی اینستا فقط از اسمشون می‌شناسم به نظرم اگه پاک و سالمی هست و تحقیقات کردی که خانواده درستی داره ببرش دکتر زیبایی و عمل کنه خودشم که شاغله هزینه عمل هم دو تایی میتونید تامین کنیدو اینو در نظر بگیر برخی دخترای خوشگل هستند که رفتار خوبی ندارند یا سرشون شلوغ بوده نمیشه قضاوت کرد همه اینجور نیستند ولی برخی را در طی ۶ سال دوران دانشجویی دیدم البته برخی زشت ها هم از سر کمبود این مدلی بودن

من خودم قیافم معمولیه ۱۸۰ سانتمحداقل میخواستم ۱۶۷ یا ۱۷۰ باشه حداقلوضع مالیمون خوبه خونه و ماشین هست ...

ولی خب یه حقیقتی است که همه چی با هم نمیشه 🙃

ممکنه یکی ۱۷۰ باشه ولی بداخلاق باشه یا مشکل دیگه

اینکه بهت احترام گذاشته و حذفش کرد یعنی به خاطرت تغییر کردهدر واقع تو زندگی هم همینه خیلی از دخترا ا ...

میگم ادم خوبیهههه

مامانش میگفت از پسر شما حرف گوش کن تره