2777
2789
عنوان

بیاید قد و وزنتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 191 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کار کردی بگو؟؟اشتهات کم بود؟غذا کم میخوردی؟من با قد ۱۶۴ وزنم ۴۵ هس

اره اشتهام کم بود واقعا.رژیم گرفتم و مکمل خوردم و دکتر رژیم بهم داروی افزایش اشتها هم داد و ورزش هم که میکردم برای همین وزنم خوب شذ 

بعد من هرچی هم اظافه میکنم باز بدنم خیلی نشون نمیداد برای همبن کلا زیاد لاغر نشون میدادم 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسکینی راضی از وزنت؟

راضی که خیلی نه ولی خیلیم میخورم یذره بهتر میشه 

یبار دکتر تغذیه رفتم کلی قرص و رژیم غذایی و پودر گرون داد ولی تغییری ندیدم یه کیلو با کلی زحمت و خرج 

من بچه کوچیک دارم اونقدر وقت ندارم هر موقع هرچی خاستم بخورم 

البته موقع حاملگیم ۶۹ کیلو شده بودم بهم خیلی میومد

ولی اینجوریم از خودم بدم نمیاد  عادت کردم لاغرم دیگه اینم یجور بدنه

هر چی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد💚

خوبه که

فعلا یه ۶کیلو باید کم کنم. فعلا ۱۴کیلو کم کردم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

خب عزیزم برو دکتر رژیم بگیر و اینکه میگی شکم و پهلو داری کنارش ورزش هم یکن چربی سوزی کار کن تا درست ...

ااز فرم ک قطعا در میاد ولی به مروور برمیگرده

زایمان طبیععی بهتره

تو شیردهی نمیشه خیلی رژیم گرفت یا هر چیزی خورد، بچه سیر نمیشه یا شیر کم میشه 

بدیش اینه

باید بعد از شیر گرفتن راهکارها رو انجام بدم

تو بارداری روغن زیتون بزن شمت ترک نخوره

چند ماهته؟

بعد زایمان شکمتو ببند با چادر یا کمر بند مخصوص

من سر پسرم، بعد از تموم شدن مرخصیم و سرکار رفتن، 7 کیلو کم کردم سر اینکه مدام پله باالا میرفتم و تحرک داشتم و خسته میشدم

ایشالا مرخصیم تموم شه برم سرکار بلکه اونجا لاغر بشم

راضی که خیلی نه ولی خیلیم میخورم یذره بهتر میشه یبار دکتر تغذیه رفتم کلی قرص و رژیم غذایی و پودر گرو ...

اره دیگه 

من خودمم لاغر بودم با ورزش و رژیم و دکتر تغذیه درستش کردم حالا آلات باردارم میترسم کلا هیکلم از فرم خارج بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ااز فرم ک قطعا در میاد ولی به مروور برمیگردهزایمان طبیععی بهترهتو شیردهی نمیشه خیلی رژیم گرفت یا هر ...

الان تو هفته 11 هستم 

مربی باشگاهم همین الانم باشگاهمو میرم.بدنسازی کار نمیکنم فقط تمریناتی بچه ها رو میدم چون اولش یه بار افتادم لک بینی دکتر گفت ورزشت رو سبک کن.فقط پیلاتس رو انجام میدم

سری قبل باردار شدم اخرای 4 ماهگی بودم دیگه داشتم میرفتم توی 5 ماه هنوز اصلا نه شکم داشتم نه معلوم بود حاملم😂😂

خداکنه منم بعدش زود برگردم 

اها روغن زیتون.ممنون که گفتی اخه میدیدم یکی از فامیلامون رو شکمش یه چیزی میزد اصلا ترک نبرد همش میگشتم دنبال اون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۶۰۶۵۷۰ بودم ۵ کیلو تو سه ماه کم کردم ولی تپل نیستم تو پرم😁😁

بله شما توپر هستی 

خیلیم عالی مهم اینه خودت از هیکلت راضی باشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40