2777
2789

من مادرم مزون داشت جمع کرد و خیاط بسیار ماهری هستش و ما مانتو پالتو حتی کاپشن شومیز کت شلوار  هودی و...هرچیری که فکرش رو بکنید چندساله نمیخریم و همه رو مادرم برامون میدوزه

فقط جین میخریم😅حتی لباس مدرسه خواهرمم خودش دوخته  

یه مدت احساس ناکافی بودن داره دوست داره بره سرکار اما مشغله خونه زیاده و نمیزسه من بهش میکم خانه دار بودنت خودت ازهرچیزی باارزش تره اما اگر دلت  شغل میخواد اینکه ما از خرید لباس بیرون بی نیازیم و هرلباسی با نصف قیمت برامون تموم میشه و فقط پول پارچه میدیم خب خودش یه جور شغل و کمک خرجی محسوب نمیشه؟

کامتت هاتون رو میخونه

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

درست نفهمیدم

سلام مامان استارتر🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

(سلام واجب است)

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مادر هنرمند و خوبی داری خدا حفظش کنه 

صددرصد همین خیاطی که مادر براتون میکنه و بی نیاز از خرید لباس هستید کمک خرج خونه هست 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

مادرت یه هنرمنده

چه کاری بهتر از اینکه آدم یه هنر خوب داشته باشه و ازش استفاده کنه اونم خیاطی تازه با شرایطی که شما میگین معلومه خیلییی هم ماهرن 

اگه هم خیلی دوست دارن برن سر کار بنظرم تو این حرفه ایی که توش هستن زود موفق میشن 

خدا نگهشون داره براتون

خدا حفظش کنه واقعا مادر بودنشون خودش شغله بسیار با ارزشیه

حضورشون تو خونه کاملا به اقتصاد خونه کمک میکنه سلامت بچه ها حفظ میمونه که خودش از هزینه های الکی دوا دکتر کم میکنه غذای اهل خونه تمیزی و بهداشت و …

حرفه و هنرشونم همونجوری که گفتی خودش کمک بزرگیه

ولی خوب اگه واقعا هنرش و وقتشو دارن چرا مشتزی نمیگیرن تو خونه خیاطی کنن ؟؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
درست نفهمیدمسلام مامان استارتر🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️(سلام واجب است)

😅😅😅 دوست داره بره سرکار وبه قول خودش کمک خرجی باشه اما مشغله هاش زیاد ولی تو خونه خیاطی میکنه بسیار عالی چون قبلا مزون داشته فقطم برای اعضا خانواده لباس میدوزه و ما هیچ لباسی از بیرون نمیخریم هیجی حتی کاپشن وهودی هم میدوزه 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

خدا حفظش کنه واقعا مادر بودنشون خودش شغله بسیار با ارزشیهحضورشون تو خونه کاملا به اقتصاد خونه کمک می ...

خودش دوست داره ها اما ما زیاد علاقه ای نداریم گردن درد میگیره وچشماش ضعیف میشه پدرمم علاقه ای نداره میگه اذیت میشه