2777
2789
عنوان

نمیدونم چی کارکنم

22 بازدید | 0 پست

دیگه نزدیک۲۸ سالمه ،   از نظر خانوادگی و اجتماعی  و زیبایی هم ب گفته دیگران و خوش اخلاقی و.. خوب هستم.

نمیدونم مشکل کارکجاست

آشنا هم شدم ازدواجی همسریابی شهرخودمون کوجیک بود ادما قابل شناسایی ، 

سرکارمیرم یکساله فقط ،  خودمو احتماعی ترکردم بابیرون رعتن سرکار ولی محدودیت دارم بازم قبلا ک کلاتوتونه بودم ، دیگ رانندگی یادگرفتم و داداشم برای کارای دفتریش گفت بیا اونجاکارکن ، ولی بااسترس میرم و میام خیلی دیرمیشع ، میگ زودبیا فلان سافت بیا ،   مثلا هشت و نه  برو   یازده با ، یا همش استرس چندروزه برقامیرع ساعتای متفاوت ، دیگع گفتم خانم بغل دفترکارمیکنه ریموت در رو ببنده ک من سریع برم خرید هونه کنم برسم خونه ک گیر نده ، خسته شدم   دوسدارم وسط راه چندجادرگم برم ولی مساقیم میام خونه و کارای دیگه نمیرسم  واقعا محدودیت بده ، داداش داشتن بده ،  کلی کیس ازدواج خوب ازطریق همسریابی شهرمون و اینستاپیداکردم ک میگن اول ببینمو حرف بزنبم باهم ، از چهره و قیافه خوششون اومده بود ولی میخواستن بیشترحرف بزنن ولی من محدکدم شرایط بیرون رفتنم بسیارمخدوده همون دوساعت ک دفترمیرمم همه دوربر اشناها هستند ، تا  یه دقیقه میرم بغل دفترخرید یک وسیله ضرکری حتی هی میگن کجا ،  چون ک من تازه اومدم کارفکردم  باید مراقبم باشن ، خیلی ناراحتم تمام راها بسته اس حتی سماره تلفن نمیتونم باهاسون حرف بزنم خونه ام ک مامانم گیر میده ک بتونم با اون کیس ها حرف بزنم ،   ج کنم کاقعا شرایط های ازوواجم داره میپره ،  خانواده ام دیگ مانع پیشرفتن بامحدودیتاشون 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏