2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا شوهرم

267 بازدید | 20 پست

دو شب پیش ساعت یه ربع به یازده شب اومده خونه، منم فکر میکردم سرکاره و کارش طول کشیده ، اما گف رفته بودم خونه مادرم، من ناراحت شدم و گفتم چرا تنها رفتی میتونستی ماروهم ببری، گف مادرم زنگ زد گف دلم تنگ شده بیا اینجا ببینمت منم رفتم کارخوبی کردم صدبارم مادرم زنگ بزنه میرم...منم دلم شکست و تا الان دلخورم ازش...من نمیگم نره اما میگم تو الان مجرد نیستی تنها بری میتونستی مارو هم ببری اما اون اینطوری جوابمو داد... بنظرتون حق دارم قهر باشم یا نه؟

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

اینکه بهش سر زد تنهایی کار بدی نیست

ولی اینکه خبر نداد و بعدش بهت گفت کار قشنگی نبود 

بیخیال سخت نگیر

با مردا با لحن طلبکار و دلخور حرف بزنی نتیجه نمیگیری

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اینطوری میگه باید بهش بگی برو تا خسته شی بیکاری

منم گفتم پس اگه اینطوریه همیشه تنهایی برو من نمیام چون مادرت فقط دلتنگ تو شده...اونم گف نیا

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

شما پیش نیومده تنها بری خونه مادرت؟ 

گاهی آدم دوست داره با والدینش خلوت کنه 

نه به این معنا که همسرش واسش بی ارزشه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

منم خیلی پیش میاد شوهرم تنها می‌ره خونه مادرش شاید اون بخواد هر روز بره دیدنشون ولی من اعتراضی نمیکن ...

پس چرا من انقد بهم برخورده بار اولش نیس اما خب دلم میخواست منم باهاش میرفتم نه که بیاد و بعدا بگه

شما پیش نیومده تنها بری خونه مادرت؟ گاهی آدم دوست داره با والدینش خلوت کنه نه به این معنا که همسرش و ...

اتفاقا گف دوس داشتیم خلوت کنیم من خیلی ناراحت شدم

از حرفت برداشت اشتباهی داشته و بد جواب داده، ولی در کل بعضی وقتا یکم هم باید بهشون آزادی داد و ازشون فاصله گرفت و مثلاً بعضی جاها مثل خونه مادرش تنهایی بره، زن و شوهر همش نمیشه بهم چسبیده باشن

شمازیاد حساسی 

به نظرم زیاد گندش کردی

من گاهی خودم میگم برو به خونوادت سر بزن همونجوری که من گاهی نیاز دارم تنها برم خونه مادرم

منو همسرم بخاطر این تا حالا خودمون رو ناراحت نکردیم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
اتفاقا گف دوس داشتیم خلوت کنیم من خیلی ناراحت شدم

اصلا ناراحتی نداره

کار زشتی هم نکرده فقط دوست داشته با مادرش خلوت کنه 

معنیش این نیست که شما واسش بی ارزشی یا بی احترامی کرده باشه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

شمازیاد حساسی به نظرم زیاد گندش کردیمن گاهی خودم میگم برو به خونوادت سر بزن همونجوری که من گاهی نیاز ...

میخواستم پیامارو نشون شوهرم بدم اما دیدم همه منو مقصر میدونن، عزیزم من با سرزدنش مشکلی ندارم دوس داشتم منم میرفتم بعدشم خیلی منتظرش بودم بهم خبر نداده بود 

عزیزم آویزون نیستم گفتم از این به بعد تنهایی برو، ولی وقتی من همه حرفامو به شوهرم میگم انتظار نداشتم اون منو غریبه فرض کنه، بعدشم ناراحتیم بیشتر از این بود که خبر نداده بود میتونست بگه من امشب دیرمیام میرم خونه مادرم

اینکه تنها بره ناراحتی نداره بالاخره میخوان مادر و پسر خلوت کنن همش که نباید شما باشی

ولی باید میگفت که اونجاست

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین