2777
2789
عنوان

چه حس بدیه با کسی که دوسش نداری ازدواج کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 26 پست
عزیزم،،چقد سخت. درکت می‌کنم. منم همین تصمیم رو گرفتم، تو چند سالته؟ من این تصمیم رو در آستانه ی ۳۰ س ...

24 سالمه

منم همین تصمیم رو دارم اما گاهی فشار اطرافیان داغون میکنه

حرفاشون مقایسه هاشون و.....

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگم برات بعد ۹سال تصمیم گرفتم با یکی ک بهم معرفی کردن آشنا شم لج کرده بودم آشنا شدم و دوماه بعدش ...

خیلی حس بدیه واقعا 

هرچقدرم اون آدم خوب باشه بازم یه خلائی حس میشه

من هرکی خاستگارم بود خیلی آدم بهتری بود از اون کسی که منه احمق دوسش داشتم اما چشمم جز اون کسی رو نمیدید

وای نگم برات بعد ۹سال تصمیم گرفتم با یکی ک بهم معرفی کردن آشنا شم لج کرده بودم آشنا شدم و دوماه بعدش ...

عزیزدلم

منم تموم ترسم اینه

اینکه نتونم به طور کامل و قلبا با همسرم باشم

اینکه فکر و ذهنم پیش کسی دیگه باشه

24 سالمهمنم همین تصمیم رو دارم اما گاهی فشار اطرافیان داغون میکنهحرفاشون مقایسه هاشون و.....

فشار اطرافیان که خیلی هس، ولی چه کنم،،وقتی دلم برای هیشکی ذوق نمی‌کنه. وقتی احساسم بدجوری شکست

فشار اطرافیان که خیلی هس، ولی چه کنم،،وقتی دلم برای هیشکی ذوق نمی‌کنه. وقتی احساسم بدجوری شکست

میفهممت منم بی حس شدم دیگه به همه چی

الان رفتم درس بخونم امتحان دارم اصلا نتونستم 

میفهممت منم بی حس شدم دیگه به همه چیالان رفتم درس بخونم امتحان دارم اصلا نتونستم

منم، آزمون وکالت دارم قضاوت دارم، حوصله ی کتابا رو اصلا ندارم، تمرکز ندارم

کاش خدا ما رو نجات بده، من واقعا نمیتونم خودمو نجات بدم، خیلی سعی کردم، نشد

منم، آزمون وکالت دارم قضاوت دارم، حوصله ی کتابا رو اصلا ندارم، تمرکز ندارمکاش خدا ما رو نجات بده، من ...

امیدوارم موفق باشی عزیزم

منم هرکار از دست خودم براومده کردم دیگه هیچکار نمیخام بکنم باقیش با خداست 

همین حالا بمیرم یا 30 سال دیگه ،برام تفاوتی نداره