2777
2789
عنوان

وااا خب کیو جایگزین طرف کنم 🤡 بیاین بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه یدونه تومحل داریم اونم کسی همسنم نیست همه بزرگن خودم میدونم فرم بدنم بد شده اخه کیی همسنم نیی ...

منم اینجوری یود تازه یاشگاه ۵ کیلومتر باهام فاصله داشت رفتم خیلی خوب بود 

کتاب ی ک گفتم عاشقانه نیست 

مردی ب نام اوه رو بخون اصلا

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

منم اینجوری یود تازه یاشگاه ۵ کیلومتر باهام فاصله داشت رفتم خیلی خوب بود کتاب ی ک گفتم عاشقانه نیست ...

اصلا کتاب بدم میاد کلا دوصفحه میخونم میذارمش کنار 

رابطه مجازی که بدرد نمیخوره 

نمیدونم چسبیدم به همون طرف فکرم به‌اونه مدام خودم میدونم درگیر شده ها وانمود میکنه فقط اهمیت نمیده

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

ذهنت رو درگیر کارای دیگه باید بکنی همین

کاری انجام نمیدم تو خونه چکاری مثلا دلم جایگزین میخواد فقط یکی دوست صمیمیم باشه همین

ببخشیدا بزار ناراحت بمونی اما کسیو جایگزین کسی نکن

خب ناراحت بمونم منم احساسات دارم حق دارم به خودم توجه کنم یانه؟

ببین من از کسی گذشتم که پنج سال کل زندگیم بود و الان نه اونو میخام نه کسیو جایگزینش کردم

خب میخام جایگزینش کنم 💔