2777
2789

میدونین طرف مقابلم ازون آدماییه که میخواد فاصله بگیره ولی ناخوداگاهش درگیر شده 

وگرنه چرا باید هرسری تو گپ تیکه بندازه، فلان بگه، سریع با پیج فیکم اسممو بیاره، بی حوصله شه؟ 

نمیدونم حساس شده بمن، من ازین بابت ناراحت نیستم 

حالا طرف دوسم نداشت بنظرتون چیجوری ینفر دیگه و جایگزین کنم وقتی کسیو ندارم؟

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

مشکل همین جاست ک میخوای چهیگزین کنی

اول از هنه پیچ فیک رو دیلیت اکانت کن 

۲ باشگاه برو

۳ کتاب بخون 

۴ فیلم‌های سنمیای معروف بیین 

۵ موزیک های بیکلام فقط گوش سده

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل همین جاست ک میخوای چهیگزین کنیاول از هنه پیچ فیک رو دیلیت اکانت کن ۲ باشگاه برو۳ کتاب بخون ۴ فی ...

میفهمه دیلیت کنم 

مشکل همین جاست ک میخوای چهیگزین کنیاول از هنه پیچ فیک رو دیلیت اکانت کن ۲ باشگاه برو۳ کتاب بخون ۴ فی ...

۱. باشگاه کسی همسنم نیست 

۲. کتاب دوست ندارم 

۳. فیلم تکراریه رومخمه 

۴. موزیک گوش نمیدم یادم نمیره بازم

میفهمه دیلیت کنم

بفهمه بهتر 

وقتی میخوای پسر رو جذب کنی کم محلی و آنکه نشون بدی دیگه برات اهمیت نداره حیلی خوبه

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

بفهمه بهتر وقتی میخوای پسر رو جذب کنی کم محلی و آنکه نشون بدی دیگه برات اهمیت نداره حیلی خوبه

پسر نبودش

۱. باشگاه کسی همسنم نیست ۲. کتاب دوست ندارم ۳. فیلم تکراریه رومخمه ۴. موزیک گوش نمیدم یادم نمیره باز ...

بهونه نیار هر شهری حداقل ۵ تا باشگاه داره 

کتاب های داستان طور بخون اینقدر جذبش میشی ک باورت نمیشه مثلا پیش از تو رو بخون

فیلم هرساله کلی ساخته میشه جدید یه عالمه هست 

حرف گوش کنی یادت میره

عزیزم خصوصی حرف بزنیم؟

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

بهونه نیار هر شهری حداقل ۵ تا باشگاه داره کتاب های داستان طور بخون اینقدر جذبش میشی ک باورت نمیشه مث ...

باشگاه یدونه تومحل داریم اونم کسی همسنم نیست همه بزرگن خودم میدونم فرم بدنم بد شده 

اخه کیی همسنم نییت اونجا 

اصلا رمان نمیخونم، از محتواهای عاشقونه و رمانتیک بدم میاد