2777
2789

من همش ترشحات پنیری و خارش دارم ماهی دوبار دکتر میرم 

هر بار یه درمانی دارن ولی خوب نمیشم ...

طب سنتی رفتم اما خ ب نشدم 

بار اخر یه طب سنتی گفت عفونت روده داری که واقعا هم دارم و گفت تا این خوب نشه قارچت خوب نمیشه ... 

چیکار کنم ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری

چون اون قارچ رو از شما گرفته و هر بار انتقال میده. 

ضمنا اگر رابطه از پشت هم دارید، یکی از علت هاش میتونه این باشه. 

همزمان همسرتون هم باید درمان بشه. دکترها همیشه اینو میگن

دکتر شکل نگفت؟! 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

حتما از قرص بایوفم یا مشابه های دیگه اش کنار انتی بیوتیکات استفاده کن 

مراقبتهایی مث بهداشت شخصی وتعویض لباس زیر 

گاهی عفونت از تو نیست از همسر منتقل میشه پس باید هر دو‌درمان بشید 

از اب دهن موقع رابطه ب هیچ وجه استفاده نکنین عفونت و بدتر تشدید میکنه 

حتما از قرص بایوفم یا مشابه های دیگه اش کنار انتی بیوتیکات استفاده کن مراقبتهایی مث بهداشت شخصی وتعو ...

لاکتوفم گرفتم میخورم‌... اینسری بایوفم داد دکتر ولی داروخونه نگفت یخچالیه منم ندآشتم  تاثیرش رفته یعنی؟ دوستم میگفت قبلا که برا همسرش رابطه دهانی داشته خیلی عفونت میگیرفته ...

لاکتوفم گرفتم میخورم‌... اینسری بایوفم داد دکتر ولی داروخونه نگفت یخچالیه منم ندآشتم تاثیرش رفته یع ...

یخچالی نیس عزیزم مشکلی نداره بخور 

باکتری های روده هم اوکی میکنه 

با رابطه دهانی و بعدش واژینال میکروبهای دهن ب محیط واژن انتقال پیدا میکنن و عفونت مقاوم درمان و سخت میکنه