2777
2789

سلام به همگی 

بچه ها من ورودی دوازدهم هستم کنکوری ۴۰۵ام از سال دهم و یازدهم سه تا درس و افتادم که در مجموع میشه شیش تا واحد حالا اونا رو اوکی کردم دارم همه رو پاس می‌کنم چیزی نمونده تموم کنم اونا رو 

بنظرتون از شهریور ماه برای کنکور شروع کنم میتونم پرستاری یا اتاق عمل شهرستان‌هایی مثل تبریز و بیارم؟

اینم بگم زیست دهم و برای کنکور جمع کردم 

و اینکه نظرتون راجب استاد کرمی برای ریاضی و فراهانی برای شیمی و یحیوی برای فیزیک چیه؟

سلام عزیزم من امسال کنکور دادم فرزانگان درس خوندم درصد فیزیکمو خواستی توی خصوصی میگم، رایگان فیزیک تدریس می کنم کاملا مفهومی و تحلیلی همراه با تکنیک های تستی خواستی بهم درخواست بده خلاصه پشیمون نمیشی از این فرصت استفاده کن رایگانم هست ❤️

حس خوبیه رسیدن به کسی که دوسش داری همه زندگیم : SAEED

میتونی یه جلسه بیای کلاس من با یحیوی مقایسه کنی چون کلاس خصوصی بری بیشتر مقید میشی برای تکالیف و تست ها که حل کنی ولی ویدیو رو ممکنه پشت گوش بندازی و رو هم تلنبار بشه تازه کلاس خصوصی انعطاف پذیری داره مناسب با نیاز تو من تدریس می‌کنم 

حس خوبیه رسیدن به کسی که دوسش داری همه زندگیم : SAEED

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.