2777
2789
عنوان

قوم الظالمین(خانواده شوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 74 پست
کاش بفهمه براش کم گذاشتن دستشو نگرفتن تنها محبتشون دادن نیم کیلو خرماس انگار ما مونده نیم کیلو خرمای ...

ببین یچیزی بگم بهت لپ کلام 

منم چیزی ندیدم خانواده شوهر بدن بهم  حتی مناسبت هاهم هیچی 

شوهرم همشو خودش انجام داده از مناسبت های مختلف تا عروسی ،هیچی کمکی نداشت خودش و خودش کلا 

کسی برای من شب چله ،عیدی نیاورد شوهرم خودش خرید کرده بود آورده بود حتی کادو کردنم خودش ،خودشم تنها میاورد 

اینارو گفتم بهت بگم خیلیا هستن مثل شما نشین برای این چیزا حرص بخور تا بوده از قدیم تا الان این مسائل

ببین یچیزی بگم بهت لپ کلام منم چیزی ندیدم خانواده شوهر بدن بهم حتی مناسبت هاهم هیچی شوهرم همشو خودش ...

هی نشین فکر کن پوستت پیر میشه جسمت مریض میشه اعصابت ناآرام چند وقت دیگم مریض روحی میشی 

برات مهم نباشن کلا ،حالا الان دستت خالیه و نتونستید عروسی بگیرید چندوقت دیگ دستتون بازتر میشه همه چی درست میشه شوهرتم عاقل باش برات جبران میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بفهمه براش کم گذاشتن دستشو نگرفتن تنها محبتشون دادن نیم کیلو خرماس انگار ما مونده نیم کیلو خرمای ...

اینجور ک تو داری تعریف میکنی از جدا خوابیدنش و این رفتاراش همه چیز تقصیر سادگی شوهرته اگه اون درک و شعور رفتار با هرکس  از اعضای خانوادشو داشت نه شما اینقدر حرص میخوردی نه این مشکلات پیش میومد با گذر زمان بهتر میشه باید روش کار کنی خدا صبرت بده

ببین یچیزی بگم بهت لپ کلام منم چیزی ندیدم خانواده شوهر بدن بهم حتی مناسبت هاهم هیچی شوهرم همشو خودش ...

اخه همسرمم دستش خیلی پرنبود ک کاری کنه خلاصه این شد ک من شدم پر از عقده

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره

اینجور ک تو داری تعریف میکنی از جدا خوابیدنش و این رفتاراش همه چیز تقصیر سادگی شوهرته اگه اون درک و ...

چه فایده دیگ بعد خراب شدنمون پیش همه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره

بعدا برات جبران میکنه زندگی بالا و پایین زیاد داره

الان کسی نیست برامون عروسی بگیره میخوام فقط برم ارایشگاه و عکس بگیرم...

سلام عزیزم

به نظر منم ول کن. تمرکزت رو بزار رو چیزایی که خیلی برات مهم هستند سرت رو به کار و مطالعه گرم کن.

به هر حال اینجور کدورت ها طبیعیه پیش میاد 

اگر ترجیح میدی بهشون زنگ نزنی و آشتی نکنی ، خب زنگ نزن

اما قهرم نکن ، اگر زنگ زدن باهاشون حرف بزن

اگر دلت خیلی گرفته ازشون، و احتیاج به سعه صدر داری 

دعا کن از خدا یا امام زمان عج الله تعالي فرجه شریف بخواه بهت وسعت صدر بدن بهت آرامش و صبر بدن تا بتونی این مسئله را پشت سر بزاری 

فقط یه چیزی... از یه استادی شنیدم که میگفت تو این جور مسائل اصلا شوهرتون را قاضی نکنید 

و سعی کنید خودتون مشکل تون رو با خانواده همسرتون حل کنید.

سلام عزیزمبه نظر منم ول کن. تمرکزت رو بزار رو چیزایی که خیلی برات مهم هستند سرت رو به کار و مطالعه گ ...

سلام ممنونم از نظرتون. آره واقعا من فکرمیکردم خیلی روح قوی داشته باشم و رفتار آدما برام اهمیت نداشته باشه الان میبینم چقدر ضعیفم از خدا میخوام کمکم کمه... انگار اون حس توهینی ک دارم برام خیلی سنگینه

من صفحه ی کاربریتو قبلا نشانه گذاری کرده بودم که بعدا بیام بخونم

شما پست من و خوندی برات کلی تایپ کرده بودم؟!

الان داشتم تاپیک قفلتو میخوندم دیدم درست حدس زدم که ریشه ی مشکلات شما از کجاست

دوست عزیزم شما حتی اگه رئیس جمهور یک کشور هم بشی وقتی برمیگردی خونه زنه شوهرتی

هیچ ارتباطی با خونگی و غیرخونگی بودن نداره

هر چه قدر هم باسواد و مستقل باشی 

باید مطیع و فرمانبردار شوهرت باشی

مثل یه جوجه به حرفش گوش کنی و توی کارهات ازش مشورت و کمک بگیری و اجازه بدی اون آقا بالاسرت باشه نه مثل یه گربه تو صورتش پنجول بکشی که خودم از پس کارام برمیام 

شوهرت زن گرفته که واسش مردی کنه وگرنه دوستای پسرش بودن

تو داری اقتدار و غرور شوهرتو خورد میکنی پس دور نیست اونروزی که بخواد بهت خیانت کنه

خواهشا کمی رعایت کن 

لطیف تر خانومانه تر رفتار کن 

تموم شد دیگه اون دوران مجردی که بخاطر نبود پدرت باید خودت اوضاع رو تحت کنترل میگرفتی و هم مرد بودی هم زن

الان شوهر داری بذار شوهرت وظایفشو انجام بده و تو یک زن صورتی و گوگولی باقی بمون

یک ماه خونه پدر شوهر موندی🥲🥲چی کشیدیییی. من بعضی وقتا خواهرش میگه تو بیا با ما بریم دو روز بمون عزا میگیرم سریع یه بهانه جور میکنم. اصلا تحمل اخلاق و حرفایی پدر شوهرم ندارم در حد همون چند ساعت یه نهار بخوریم و برگردیم

عزیزم خانواده شوهر منم هیچ هدیه ای بابت تولد پاگشا یا حتی هدیه عروسی بهمون ندادن خواهر شوهرم مارو پاگشا نکرد و هیچ کدوم از خانوادش کلا مارو پاگشا نکردن . انگار واقعا لیاقت عروس خوبو ندارن ناراحت نشو منم بابتش خیلی گریه کردم و دلم شکسته

عزیزم خانواده شوهر منم هیچ هدیه ای بابت تولد پاگشا یا حتی هدیه عروسی بهمون ندادن خواهر شوهرم مارو پا ...

اخه نمیتونم از ذهنم بیرون کنم همش تو فکرمه...

اگر دست همسرمو میگرفتن میتونست ی شب عروسی ساده بگیره اما کسی حتی ب روی خودش نیاورد. این توقع من از اونجایی نشات میگیره ک تو عروسی پسرای قبلی همه باهم عروسی گرفتن مثلا همسر من پول دیجی رو داده بااینکه ما اصلا دیجی ایناهم نمیخواستیم ‌هربار با نیم کیلو خرما و ی شیشه مربا دهن منو میبندن فکر میکنن متوجه نیستم! آخرش برادرش گفت دونستی ک شرایط ی کارمند اینه ازدواج نمیکردی گفتم من ندونستم ی کارمند نمیتونه حتی ی شب عروسی بگیره حالا با قهرشون من چیزی از دست ندادم یعنی چیزی ازشون ب من نمی‌رسید ک بگم از دست دادم فقط بابت رفتارشون ناراحتم حق نداشتن این رفتارو کنن نمیدونم چجور رفتار کنم متفابلا

اخه نمیتونم از ذهنم بیرون کنم همش تو فکرمه...اگر دست همسرمو میگرفتن میتونست ی شب عروسی ساده بگیره ام ...

اره می‌دونم چی میگی کامل درکت میکنم منم هیچ دل خوشی از خانواده همسرم ندارم ولی خب هی بهشون فکر کنیم زندگی به کام خودمون تلخ میکنیم ولی اونا راحت زندگیشونو میکنن