آقا من ۱سال ونیم با یه نفرم این پسر هم خوشتیپ هم پولدارن تقریبا بعد دختر خیلیییی دور این پسر ولی محل نمیده بشدت مغرور ۵ سال پیش آخرین اکسش بود که دختر بهش خیانت کرد دیگه رل نزد تا با من با منم دیگه از دست تقدیر بین این همه دختر از من خوشش اومد بعد حالا ۱ سالی میشه یه دختر که میشه اکس رفیقش اینو پیدا کرده که به دوست پسر من بیا رل شیم زنگ دوست پسرم همش میگه رل دارم یا بلاکش میکنه باز با پیج شما ره دوستاش پیامش میده الانم ۶ روز دیگه تولدش تولد دوست پسرم بعد ای دختره تصمیم داره بهش پول بده؟ جا لا چرا پول این پسر جدیدا به مشکل مالی قسط و ورشکستگی برخورده بعد امکان داره کادو مثل اینکه قبول نکنه ولی با دختره رل نزنه باز و بلاکش کنه واقعا باید چیکار کنم ؟؟؟ الان البته با اینکه وعض خوبی داره اما بشدت پول دوستتت پس احتمالش هست قبول کنه
یعنی احتمال اینکه پول بگیره چون مثل اینکه مبلغ بالای ۱۰ میلیون باکس پول میخواد بده بگیره زیاد ولی بعدش میخواد دختره بپچیونه بگه به مت چه دادی و دادن هدیه به معنی قبول کردن رل نیست آخه ما رابطمون خیلی جدی حتی صحبت های ازدواجم شده دخترم خوب نقطه ضعفش میدونسته اینام از دختر عموش که دوست صمیمی من مثل خواهر دوم دوست پسرم میمونه و زیاد رفت و آمد دارم شنیدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این دیگه کار اخلاقی نیستآدما حق ندارن تو فشار هرکاری بکنن
نمیدونم بخدا ولی این خیلیی پولکی با منم همینطور ولی شما جای من بودید چیکار میکردید بعد ۲ سال و صحیت های ازدواج جدی بودن کات میکنید باهاش ؟ سر این اتفاقا