یه ایه هست ذره ای کار خوب و ذره ای کار بد بهت بر میگرده و خدا هرگز بهت ستم نمیکنه خدا واضح میگه من بهت بدی نمیکنم و هر بدی بهت میرسه بخاطر خودته
پس افکار احساس و کار انسان حتا ذره ای خوب و ذره ای بد بهش برمیگرده
یه عارفی زمان قدیم تو بازار بوده یک فکر بد چند ثانیه به ذهنش خطور میکنه سریع استغفار میکنه چند دقیقه بعد یه خر از بین اون همه جمعیت میاد سمتش بهش جفتک میزنه و میخاسته بزنتش و این عارف ناخداگاه جا خالی میده و جفتک خر بهش نمیخوره
میره تو مکتب به شاگردش میگه چرا باید خر بهش جفتک بزنه و اون جاخالی بده شاگردش میگه چون تو به چیز بدی فکر کردی
عارف میگه من فکر کردم اما عمل نکردم
شاگرد هم میگه خر بهت جفتک زد ولی بهت نخورد !
اینجا متوجه میشیم حتا ذره ای فکر چه مثبت چه منفی به همون اندازه بهمون برمیگرده
این مهم ترین اصله که ذره ای افکار احساس و عمل خوب و ذره ای بد بهمون برمیگرده
و اصل بعدی شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند تو قران اومده که راجبش مفصل تو تاپیک اون کاربر راجب قانون جذب سوال کرده بود توضیح دادم حتما چیزایی که اونجا تایپ کردمو بخون عزیزم
اصل خیلی خیلی مهم باوره
مثلا ماشین میخای اول از همه باید باور کنی که همین الان ماشینو داری قانون جذب میگه باید باور کنی الان داریش و تو زندگیته
وقتی من خیالم راحت باشه و باور کنم تو زندگیمه یعنی به واقعی بودن خدا به قدرت خدا به مهربونی خدا باور دارم به حرف خدا باور دارم که میگه بخاه کم نخاه از من بخاه تا بدم
وقتی باور کنی خاستتو الان داری یعنی به واقعی بودن خدا باور داری به قدرتمند بودن خدا باور داری و بهت داده میشه
اما باور نداشته باشی یعنی به حضور خدا به قدرت خدا شک داری و بهش نمیرسی
پس ۳تا اصل مهم
یک .ذره ذره ای افکار احساس و عمل خوب و ذره ای بد بهمون برمیگرده
دو .شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
سه باور
و چیزایی که تو تاپیک اون کاربر گفتمو حتما بهون عزیزم اینا مهم تریناش بودن و همه چیز مهم قانون جذب فردا ریز نکاتشو بهت میگم و باهم صحبت میکنیم که باهم شروع کنیم و جذب کنیم