2777
2789

قانون جذب رو تا حدی قبول دارم 

میخوام جدی یبار امتحان کنم 

اگه کسی خواست بیاد باهم امتحان کنیم 

یا از یه قانون شکر گزاری پیروی کنیم 

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

شکرگزاری خیلی خوبه

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطوری انجام بدم؟

با تمرینات ۲۸ روزه راندا برن

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

چطوریه از کجا بیارمش خواهر؟

عزیزم اگه حوصله داری کتاب معجزه از راندا برن رو بخون ولی یکم طولانیه 

اگه حوصلت نمیکشه تو مایکت سرچ کن معجزه این برنامه میاد دانلودش کن تمرینات هر روز رو نوشته هرروز انجامشون بده

عزیزم اگه حوصله داری کتاب معجزه از راندا برن رو بخون ولی یکم طولانیه اگه حوصلت نمیکشه تو مایکت سرچ ک ...

مرسییی😍

قشنگم قانون جذب فقط چنتا اصل داره

اینکه بخای چند ماه از عمرتو صرف دوره کنی فیلم بینی تایمت هدر میره من کل استادای جذبو میشناسم فیلماشونو دیدم حرف همشون یه چیزه اطلاعات زیاد و اضافی باعث میشه سردرگم بشی تجربه کردم که میگم قانون جذب خیلی ساده تر و راحت تر از چیزیه که چند ماه دوره ببینی و برای پول در اوردن کشش بدن بهت همشو توضیح میدم قانون جذب همون چیزیه که بارها خدا تو قران راجبش گفته چیز جدید و نا اشنایی نیست که بخای امتحان کنی ببینی میشه با نه چون کل قانون جهان بر پایه همین قانونه چه شما بخای چه نخای زندگیت بر همین اساس داره پیش میره 

بهت کامل توضیح میدم   

.

یه ایه هست ذره ای کار خوب و ذره ای کار بد بهت بر میگرده و خدا هرگز بهت ستم نمیکنه خدا واضح میگه من بهت بدی نمیکنم و هر بدی بهت میرسه بخاطر خودته 

پس افکار احساس و کار انسان حتا ذره ای خوب و ذره ای بد بهش برمیگرده  

یه عارفی زمان قدیم تو بازار بوده یک فکر بد چند ثانیه به ذهنش خطور میکنه سریع استغفار میکنه چند دقیقه بعد یه خر از بین اون همه جمعیت میاد سمتش بهش جفتک میزنه و میخاسته بزنتش و این عارف ناخداگاه جا خالی میده و جفتک خر بهش نمیخوره 

میره تو مکتب به شاگردش میگه چرا باید خر بهش جفتک بزنه و اون جاخالی بده شاگردش میگه چون تو به چیز بدی فکر کردی 

عارف میگه من فکر کردم اما عمل نکردم

شاگرد هم میگه خر بهت جفتک زد ولی بهت نخورد !

اینجا متوجه میشیم حتا ذره ای فکر چه مثبت چه منفی به همون اندازه بهمون برمیگرده

این مهم ترین اصله که ذره ای افکار احساس و عمل خوب و ذره ای بد بهمون برمیگرده

و اصل بعدی  شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند تو قران اومده که راجبش مفصل تو تاپیک اون کاربر راجب قانون جذب سوال کرده بود توضیح دادم حتما چیزایی که اونجا تایپ کردمو بخون عزیزم

اصل خیلی خیلی مهم باوره 

مثلا ماشین میخای اول از همه باید باور کنی که همین الان ماشینو داری قانون جذب میگه باید باور کنی الان داریش و تو زندگیته 

وقتی من خیالم راحت باشه و باور کنم تو زندگیمه یعنی به واقعی بودن خدا به قدرت خدا به مهربونی خدا باور دارم به حرف خدا باور دارم که میگه بخاه کم نخاه از من بخاه تا بدم 

وقتی باور کنی خاستتو الان داری یعنی به واقعی بودن خدا باور داری به قدرتمند بودن خدا باور داری و بهت داده میشه 

اما باور نداشته باشی یعنی به حضور خدا به قدرت خدا شک داری و بهش نمیرسی

پس ۳تا اصل مهم 

یک .ذره ذره ای افکار احساس و عمل خوب و ذره ای بد بهمون برمیگرده

دو .شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

سه باور 

و چیزایی که تو تاپیک اون کاربر گفتمو حتما بهون عزیزم اینا مهم تریناش بودن و همه چیز مهم قانون جذب فردا ریز نکاتشو بهت میگم و باهم صحبت میکنیم که باهم شروع کنیم و جذب کنیم

.

یه ایه هست ذره ای کار خوب و ذره ای کار بد بهت بر میگرده و خدا هرگز بهت ستم نمیکنه خدا واضح میگه من ب ...

مرسییییی مهربوننننن🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍

یه ایه هست ذره ای کار خوب و ذره ای کار بد بهت بر میگرده و خدا هرگز بهت ستم نمیکنه خدا واضح میگه من ب ...

عزیزم من امروز سعی کردم نا شکری نکنم

حالا باید چیکار کنم تکلیفی چیزی نداره ؟