بابای من از من متنفره حتی نمیدونم چرا ولی خیلی از من بدش میاد یجوری بهم نگاه میکنه انگار ازم چندشش میشه یا میخواد بزنتم میرم کنارش میشینم میگه برو یجا دیگه یجا نشستم اون میاد اونجا بشینه میگه گمشو یجا دیگه شبا منو میفرستن خونه مامان بزرگم میخوابم نمیذاره خونه خودمون بخوابم و صدتا چیز دیگه نمیدونم مشکلش چیه همش میگه تو فقط دو روز دیگه اینجایی آخرش باید شوهر کنی بری ولی من حتی یدونه خواستگارم ندارم و این باعث شده خیلی بترسم از آینده زورش میاد حتی هزارتومان خرجم کنه
برای دخترایی که از پدر ضربه خوردن و آسیب دیدن شب های اروم و روزهای لذت بخش میخوام
خدا آدم رو با سرپرست بد خانواده بد امتحان نکنه
❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خستهی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اتفاقا آبجی کوچیکمو خیلی دوست داره اصن از وقتی اون بدنیا اومد انگار من از چشش افتادم با مامانمم خیلی خوبه نمیدونم من ننشو کشتم یا چی که انقد باهام بده
برای دخترایی که از پدر ضربه خوردن و آسیب دیدن شب های اروم و روزهای لذت بخش میخوامخدا آدم رو با سرپرس ...
واقعا نمیدونم من چه کاری کردم من همش بیست سالمه ولی از ۱۰ سالگیم به این ور یه کلمه خوب از بابام نشنیدم همش بهم پریده و انتظار داره کلفتی خونشون بکنم و بهش احترام بذارم
❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خستهی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
اینم بگم از سرکار میاد میبینه من تو خونه نشستم کلی داد بیداد و غرغر میکنه که چرا بیکاری چرا خوابیدی چرا نشستی فکر کنم فقط بیوفتم بمیرم ولم میکنه نه میذاره از خونه بریم بیرون نه وقتی تو خونه تمرگیدیم ولمون میکنه
منم قطع امید کردم انگار سرنوشت منم اینه دیگه فقط دعا میکنم اگه قراره شوهر بدتری از بابام سرم بیاد اص ...
ان شالله خدا برات بخواد و ازدواج کنی و مزه خوشبختی رو بچشی
چیزایی که برای ما نخواست برای شما بهترینش رو بخواد