2777
2789

یعنی تو ۳۱ سانت از من‌کوتاه تری

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا فرق سرتو ماچ کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

اینچیزا خجالت نداره دورو بودن و زیرآب زدنه که خجالت داره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

جامعه زیادم بلند نیستن بابا این رقم ها رو نگاه کنی میفهمی

قد متوسط خانم ها در ایران ۱۶۰

از قد ۱۷۰ به بالا قد بلند حساب میشه

بالای ۱۷۵ توی ایران برای خانم ها خیلی بلند و تقریبا خاص حساب میشه هرکسی این قد نیست

مثلا احلام هست خواننده با اون بلندی ۱۷۴ سانته 😂 

یکی اینجا الکی نوشته بود من قدم ۱۸۰ عه اخه ۱۸۰ داریم برای خانم تو ایران ؟ اگرم باشه بسکتبالیست و یه ادم خاصیه 

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘ 

جامعه زیادم بلند نیستن بابا این رقم ها رو نگاه کنی میفهمیقد متوسط خانم ها در ایران ۱۶۰از قد ۱۷۰ به ب ...

من ۱۸۰ هستم

تازه ار شوهرمم بلند ترم

من‌خاصم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم منم ۱۵۷ ام 

البته همیشه کفش پاشنه بلند پام میکنم ولی برای من ارثیه 

اعتماد بنفس داشته باش چون الان نسل ها داره روبه کوتاه قدی میره من همه همکلاسیم قد هاشون کوتاه ان