2777
2789
عنوان

لعنت به بی پولی لعنت به نداریییییی

210 بازدید | 17 پست

وای نخندینا😂😭

برا فرار از مالیات بابا کارتای منو مامانمم استفاده میکنه

همه کارتامون دستشه

یه کارت دست ماس

اونروز لازم داشت با خودش برد

رفت ییلاق پروژه ببینه بیاد

هنوز برنگشته

چند روز میگذره 

تو خونه پشه هس

همه جامووووو نیش زده همههههه جامممممم شدید

ی حشره کش نمیتونیم بگیریم😂😭😭😭😂😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
وای خدا چقدر با مزه گفتی همهههه جاموووو نیش زده😅

بخدااااا چون هوا گرمه لباس باز میپوشیم

از رون پا تا نوک انگشتان

از بازو تا نوک انگشتان

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسوزه پدر بیکاری و بی پولی ومجردی البته بی پولی من با بی پولی اسی زمین تا آسمون فرق میکنه

منم بیکارم 

وای پول نقدم نداریم

الان کاملا فقیرم😂

بخدااااا چون هوا گرمه لباس باز میپوشیماز رون پا تا نوک انگشتاناز بازو تا نوک انگشتان

ببین   من کاملا میفهمم چی  میگی      اگه   شلوار پا کنیم و استین  بلند   دوراز  جونت   دوراز  جونت    تب میکنیم  اگه  کوتاه  و باز  بپوشیم    جور  دیگه      اذیت میشیم   من میفهمم چی میگی  ولی  خیلی  با مزه گفتی  خدا خیرت بده  اقلا ی   کم  خندیدم😅

ببین من کاملا میفهمم چی میگی اگه شلوار پا کنیم و استین بلند دوراز جونت دوراز جونت ...

فدای دلت😂♥️

بسوزه پدر بیکاری و بی پولی ومجردی البته بی پولی من با بی پولی اسی زمین تا آسمون فرق میکنه

عزیز  دلم   هممون  تو این زمونه  ی  درد   مشترک داریم    بی  پولی      گرونی

فدای دلت😂♥️

فدای معرفتت  که  تو   بی حوصلگیم    خنده  رو لبم   نشوندی   اینو   بگم  شما   بخندی    لباسم   انقدر نافرم  بود   که    شوهرم  اومده   میگه     چه خبرته   مگهد اینجا  دریاس     منم   گفتم   آره   مامانت   نجات غریقه    اونجا   نشسته😅😅😅😅

دلم نمی خواست ریپ بزنم 

ولی عزیز دلم من نمیدونم کدوم شهر واستان هستی و اینکه حتی چندسالته  وضعیت تاهلت چطوره

ولی من نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن 

حالا درک میکنی شرایط منو ؟؟؟

دلم نمی خواست ریپ بزنم ولی عزیز دلم من نمیدونم کدوم شهر واستان هستی و اینکه حتی چندسالته وضعیت تاهل ...

عزیزم    ۳۶ سال   که  سنی   نیس    اصلا به این چیزا  فکر نکن  و خودتو  اذیت   نکن       نگران  نباش     الان  تو هر خونه ای   یا پسر  مجرد هست  یا  دختر   مجرد     بیکاریم  که  موج   میزنه    اینها  همه  درد   مشترکن    انشالله سلامت باشی

دلم نمی خواست ریپ بزنم ولی عزیز دلم من نمیدونم کدوم شهر واستان هستی و اینکه حتی چندسالته وضعیت تاهل ...

وای🥲به بهترینا برسی عزیزم