2777
2789
عنوان

نمونه قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 145 پست

خیلی طبیعیه که ناراحت باشی ولی میدونی بدتر چیه اینکه دانشگاهی که یک سال تموم براش میلیونی هزینه کنی استرس بکشی گریه کنی،عزیزم تو تازه اول راهی تو شاهد هم میتونی کنکور قبول بشی شاید تو نمونه تحت تاثیر رقابت قرار می‌گرفتی افسرده میشی من دانشگاه مورد علاقمو قبول نشدم دوروزه کارم شده گریه دیگه نا ندارم حرف بزنم میام تو سایت حال و هوام عوض بشه،خانوادم از دستم خسته شدن...ولی تو باید ادامه بدی اداامه،هیچی ارزششو نداره ،ازالان بشین درسای رشتتو پیشخوانی کن هرسالی که تو دبیرستان میگذره ده قدم دورت میکنه از دانشگاه مورد علاقت پس حتی تو دهمم باید عین ببخشید خر بخونی

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

درست شنیدی خوب نیست البته بعضی مناطق که درصدشون خیلی کمه نمونه هاشون خوبن

نه ما یدونه نمونه داره شهرمون، تیرهوشانم نداریم باید بری یه شهره دیگه شاهد خیلی خوبه اینجا امیدوارم خوب باشه جوری باشه ک میگن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلم فقط یه درصد کاره یه درصد هم تلاشه. چند درصد هم رقابت هست که تو نمونه و تیزهوشان پیدا میشه

بله 

من فقط میگم منطقه به منطقه فرق داره بعضی مدارس نمونه مناطق محرم با دولتی یکی ان

🙂🍃
نه ما یدونه نمونه داره شهرمون، تیرهوشانم نداریم باید بری یه شهره دیگه شاهد خیلی خوبه اینجا امیدوارم ...

انشالله عزیزم هرجا باشی موفق میشیییی🌸🌸🌸🌸😘

ولی ۱ درصد هم غصه نخوریااااا❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🙂🍃

اگه نگران مدرستی از ماز یا کلاسینو تاملندی جایی کلاس آنلاین بگیر همه ی استاداشون صبحا میرن فرزانگان یک تهران بالاترین مدرسه تیزهوشان بعدظهراش واسه مجازیا کلاس میذارن فرقی نداره با تیزهوشان یا نمونه

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

من امسال دوازدهم بودم و تموم شدم ولی وقتی ک فهمیدم دوستام نمونه قبول شون خیلی دلم شکست ما یه اکیپ شی ...

19.90 بود معدلم، ولی تست نزدم آزمونمونم عقب افتاد یادم رفت هرچی خوندم،منم تعداد کم زدم ک مثلا قبول بشم