امروز زن داییمو بازار دیدم حالا بعد روبوسی واینابش گفتم ببخش دیگ بهتون سرنزدم دیگ میدونی مشغولم((توضیح ایشون پدرش فوت کردن وداییش.دخترشم زایمان داش نرفتم ولی مادرم رف))خب ولی اون تعجب کرد چون فکنم انتظاری ازمن نداش برم چون نوزاد چهارماهه دارم واینا کاش اینو نمیگفتم همون روبوسی واحوالپرسی کافی بود .اصلا روبوسی هم نباید میکردم چون اونا یه کوچه پایینترازما خونشونه،😒😒😒😭😭😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب کار خوبی نکردی. باید میرفتی مراسم پدرش و پیش نوش. حداقل یه بار خونشون میرفتی. بعد میگین زن داییها بدجنسن!
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خدا وکیلی یه کوچه پایین ، دلیل نرفتنت هم قانع کننده نیست بچه نهایت یه ساعت خونه ی مامانت می موند یا با بچه میرفتی 5 دقیقه می نشستی یه تسلیت یا تبریک می گفتی