گفت از خوشبختی هات نگو یسری ها می ترکن از حسادت ایش ایشون @ماهگرفتگی بدبخت شوهرش گفت خسیس و خیلی از بدی شوهرش گفت بهش پول نمیده الان اومد تاپیک منو خوند صدتا فحش داد به من که گفتی خوشبختی بامرد زندگیت عزیزم خدا تو رو زده همین که سوختی برات کافیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر روز واسه یکی تاپیک میکنی، هر روز به یکی میپری.. چندین تا هم کاربری داری.. با بقیه کاربری هات بجثت میشه چون مشکلت رو اسم کاربریت رو به روت نزنن میای با کاربری های دیگت شخصیت خودت رو نشون بقیه میدی، بارهاست دیدمت. والا به قصد توهین نمیگم ولی چرا انقد روان پریشی؟
همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️
در ضمن تو کجا خوشبختی؟کاربری جدید زدی تا بقیه متوجه بدبختی هات نشن.. باور کن بدبختی های تو برا کسی مهم نیست.. تویی که دنبال اینی ثابت کنی بقیه مشکل دارن و بدبختن عزیزم، جای اینا به فکر خودت باش لازم نیست ادا در بیاری
همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️
کاربر @ماهگرفتگی ی از حرفای اسی ناراحت نشو کلا شعور نداره بیا من کاربری های دیگش رو بهت بدم بخونی خ ...
عزیزم خودم دارم با همه کاربری هاش میاد به من و خانوادم فحش میده و آرزوی مرگ داره ایشون کلا تعادل روحی ندارن همچین آدمی نباید تو جامعه باشه باید بستری بشه واقعا