2777
2789
ما هم احترام این ماه نگه میداریم ولی بخاطر یه شرایطی و اتفاقات مجبور شدیم

هر چی خیره 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب شهادت امام رضا؟

یکشنبه شهادته 

شبه شنبه میشه شبه شهادت 

امشب خبری نیست که 

فرداشب هم شب رحلت رسول اکرمِ

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
والا الان فهمیدم که شهادته

اهل تسنن ک خیلی برای اقا امام رضا احترام قائلن ک

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ای دروغگو...‌

همونجا که گفتی ۱۲ سالگی عقد کردی فهمیدم که فیکی

الانم میگی قرار بوده مثلاااا امروز حنابندونت باشه ولی میگی دقت نکردم امروز شهادته مگه میشه

اوسگولمون کرده بچه؟   

همین میگه دیگه وقتی یه فیکعلی ۱۴ ساله راحت وارد سایت میشه تهش همینه 

بازی با شعور و شخصیت ما😑

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

ای دروغگو...‌همونجا که گفتی ۱۲ سالگی عقد کردی فهمیدم که فیکیالانم میگی قرار بوده مثلاااا امروز حنابن ...

امروز شهادت نیست عزیزم 

رحلت رسول اکرم جمعه 

شهادت امام رضا یکشنبه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ای دروغگو...‌همونجا که گفتی ۱۲ سالگی عقد کردی فهمیدم که فیکیالانم میگی قرار بوده مثلاااا امروز حنابن ...

دروغگو خودتی می خواهی باور کن می خواهی نکن ذره ای برام اهمیت نداره 

فکر می کنید برا پر بازدید شدنم نه خیر من مثل شما ها نیستم که واسه بازدید هر کاری بکنم اگه بازدید زیاد هم بخوره برام مهم نیس بهم مدال طلا 🏅 نمیدن که بخوام دروغ بگم آره عزیزم من امروز قرار بود حنا بندانم باشه چون یکی از فامیل هام فوت شدن مجبور شدیم سه روز مراسم رو بزاریم 

آره من متولد 87 هست هستم 1400 عقد کردم آره من پنج ساله عقد بودم .....  می خواهی باور کن می خواهی نکن 

میگی شب شهادت می گیرید فیکی فلان من اصلا حواسم نبوده که شهادت‌ تاپیک زدم بچه ها گفتن و من فهمیدم ....