2777
2789

ینی از پایه یازدهم قوی شروع کنم بخونم 

منطقه ۳ هم حساب میشم

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

آره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره... حتی رتبه تک رقمی ها هم سال آخر جدی تر شروع میکنند... شما که کلی وقت دارین... فقط بخونید... موفق باشید🤍

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بلعع

واقعااامیشه😍

شما میدونید چ کتاب هایی باید بخرم یا چی ثبت نام کنم 

قلم چی خوبه؟ 

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

هرچی بخوای قبول میشی تهرانم قبول میشی

واییی خداکنه 

فقط من مشاوره اینا ندارم 

فقط فرمول بیست دارم 

شما چیری پیشنهاد میکنید؟ 

آره... حتی رتبه تک رقمی ها هم سال آخر جدی تر شروع میکنند... شما که کلی وقت دارین... فقط بخونید... مو ...

چقد خوب تلاشمو زیاد تررمیکنم پس 

کتاب فرمول بیست فقط گرفتم من 

چیزه دیگه چی بگیرم آزمون و کلاس اینا ...

قبولی حقوق مثل قدیم سخت نیست....الان بدون کنکورم میتونی بری

احه نمیتونم شهریه بدم توانشو ندارم

چقد خوب تلاشمو زیاد تررمیکنم پس کتاب فرمول بیست فقط گرفتم من چیزه دیگه چی بگیرم آزمون و کلاس اینا .. ...

حتما کانون ثبت نام کن وبا برنامه اش پیش برو... کتاب هم از کتاب های آی کیو وگاج وخیلی سبز استفاده کن موفق باشی 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

حتما کانون ثبت نام کن وبا برنامه اش پیش برو... کتاب هم از کتاب های آی کیو وگاج وخیلی سبز استفاده کن ...

چشم حتما ممنونم عزیزم

واقعااامیشه😍شما میدونید چ کتاب هایی باید بخرم یا چی ثبت نام کنم قلم چی خوبه؟

همه رو مهروماه بخر. بجز عربی و جامعه که خیلی سبز بخر

چون من از هردو منبع داشتم خیلی سبز فقط تو این دوتا خوب عمل کرد فلسفه و تاریخ اصلا خوب نبود . قید مشاوران و گاج هم بزن من کلا از این دو نداشتم. 

ی سه ماه قلمچی بودم جالب نبود بنظرم . میتونی ثبت نام نکنی و همون روز ک پی دی اف ازمون اومد حلش کنی. البته اگه دوس داری ثبتنام کن