2777
2789

خدایی نی نی سایت باگ بزرگش اینه که ادم نمیتونه تایپک و عکساشو پاک کنه

خیلی عقب مونده است این سایت واقعا

شاید یکی تایپک زد بعد خواست پاک کنه

حالا هی باید بره منت این نینی یارو و اونو بکشه واقعا

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق نمیدونم ولی فکر کنم زیر 3 دقیقه باید پاک کنی 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

تا ۲ دقیقه وقت داری که خودت پاکش کنی. بعد از دو دقیقه، باید به نی نی یار بگی تا پاکش کنه. زیر عکسی که میزاری، همون سه تا نقطه رو بزن و حذف کن.

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

خدایی نی نی سایت باگ بزرگش اینه که ادم نمیتونه تایپک و عکساشو پاک کنهخیلی عقب مونده است این سایت واق ...

خوب اینام اینجوری حقوق میگیرن ،اگه ما اینکارا رو خودمون بکنیم ،فک کنم بیکار میشن😂😂😂

اللهم عجل لولیک الفرج

خدایی نی نی سایت باگ بزرگش اینه که ادم نمیتونه تایپک و عکساشو پاک کنهخیلی عقب مونده است این سایت واق ...

دقیقا واسه همین موضوع فقط یک بار  تاپیک زدم و دیگه هیچوقت نمیزنم آدمو جون به لب میکنن میخوان یه تاپیک رو پاک کنن 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏