میشه بگم تتتروخداااا رفتی حرم اقارو به جوادش قسم بده بگو تتتروخدا سالم باشه و داشته باشم ابرومو حفظ کنه نمیدونم آقا اون ادمی که اولس اسمش ع داره چطور ادمیه اگر ادم منه بهم بده بگو اقا استرس دارم تروخدا داشته باشم و سالم باشه(اسمم فاطمس
هفته پیش مشهد بودم فردام دوباره دارن خونوادم میرن اصرار میکنن منم برم ولی خستمممم قهر کردم با امام ر ...
تروخدا یه لحظه گوش کن ببین من نمیدونم چیشده که قهر کردی ولی منم اینکارو کردم بعدا فهمیدم به صلاحم بوده بخدا کردم خیلی با قلدری تمام گفتم ببین نمیام حرمت هستی اسمم نمینویسم که بیام آخرش که همه راهی بودن هی دلم میخواست برم هی گفتم اقا غلط کردم بزار بیام خداشاهده خداااشاهده تا لحظه آخر که برن هی میگفتن فاطمه احتنالا فلانی انصراف بده تو جاش بیا انصراف نداد گفتن یسری ها با اتوبوس باید برگردن احتمالا خیلیا نمیان تو جاشون بیا هیشککککی هههیشکی انصراف نداد باورت نمیشه نشد واقعا نشد به طرز عجیبی نشد بعد اون خانوادم گفتن باهم میریم همهههه چیز هماهنگ کردیم چند روز شاید یه هفته مونده گفتن هتل شمارو به یه رئیس دادن نمیتونید برید...اینم نشد
میشه بگم تتتروخداااا رفتی حرم اقارو به جوادش قسم بده بگو تتتروخدا سالم باشه و داشته باشم ابرومو حفظ کنه نمیدونم آقا اون ادمی که اولس اسمش ع داره چطور ادمیه اگر ادم منه بهم بده بگو اقا استرس دارم تروخدا داشته باشم و سالم باشه(اسمم فاطمس