2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم قهر کنم😔😭

175 بازدید | 9 پست

داشتم با نامزدم شوخی حاملگی میکردم

چن ماه دیگ عروسیمونه

بعد میگفتم یهو هوس میکنم 

اووف چی میخوام چی میخوام

بعد گفتم یکی از معلمامون بچه که داشت به پهلو رفته بود و شکمس جلو نیومده بود 

بعد گفتم ولی فک کنم من بیا جلویه جلو

بعد سوهرم گفت اگ به خودت بره که کم نیست

آخه من شکم دارم😔

بعد من هیچی نگفتمو و سکوت کردم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

نه

ولی من ناراحت شدم 

میدونم شکم دارم ولی دوست ندارم به روم بیاره

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

دیگه شوخی کردی جنبه شوخی داشته باش

من دربارش شوخی نکردم

من هیچوقت حتی الکیو شوخی بهش چنین چیزایی نمیگم

بابا بی جنبه نباش شوخی کرده باهات من اگه شکمم بزرگ بود برایش طبل میزدم 😂😂اتفاقا نرم بهتره خوشگل ت ...

🤣🤣🤣

من رو شکمم حساسم😎😢🤣😁